2777
2789
عنوان

به همکلاسیم تقلب رسوندم😅

189 بازدید | 17 پست

همکلاسیم نیست فقط عمومی ها رو با هم داریم پسره صندلی کناریم نشسته بود همچین خوشتیپ و مغرووورر میزد بعد که برگه هارو پخش کردن جواب دادم میخواستم بلند شم التماس میکرد چند تا سوال بهم برسون منم دلم براش سوخت گفتم پاسخ نامتو بده چون تستی بودن اونم داد یه ۱۰تا سوال بهش رسوندم 😅 

شما بودین بهش می رسوندین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحت هیچ شرایطی به هیچ کس تقلب نمیرسونم چون حق بقیه ضایع میشه.شاید بگن خیلی پاستوریزه ای و...اما واقعا نا عدالتی در حق دیگرانه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه سوال امتخان دانشگاه همع هم کلاسی هستن یا ترم های مختلف کنار همن ؟

من زبان پاس کنم شکر خدا میکنم

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

این ادم التماسی کجاش مغروره .من به همکلاسی خودم کلاس سوم راهنمایی انقدرتقلب رسوندم شاگردممتاز شد حلا ...

عزیزم خودت رسوندی بهش چرا حلالش نکنی. خب باید خودتو حلال نکنی که.

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉