2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ یهویی ک خوبه اینکه بدونی  عزیزت قراره بمیره و هیچکاری از دستت بر نمیاد و از طرفی هم باید حفظ ظاهر کنی ک خودش نفهمه اینه ک سخته. کل گوشت بدنم ریخت ۲۰کیلو‌ وزن کم کردم دسته دسته موهام ریخت و پوستم سیاه سیاه شد

بعداز5سال هنوزهم تاخودصبح بیدارم😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
شما خداروشکر قوی هستینمن یکسال اول که مرده ی متحرک بودمبعد اونم فقط کم کم یاد گرفتم چطور کمی پنهان ک ...

من قوی نیستم من فقط چون نرفتم قبرستون و جسدو ندیدم  باور نکردم فکر میکنم رفته شهر دیگ 

باید حتما بری قبرستون و گرنه برات حل نمیشه برا من حل نشده من حتی گریه هم نمیکنم چون فکر نمی‌کنم مرده باشه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

وای دقیق مثل منی😭

الان ده سال گذشته 💔💔💔 داداش دست گلم زیرخاکه 

گرچه بابام هست ولی همش احساس میکنم پشتوانه ندارم 

خیلی جاها اگه برادرم بود میتونستم باهاش راحت باشم 

خیلی بلاهارو میتونیت جلوگیری کنه ک سرم نیاد 

خلاصه انگار یه تیکه از قلب و روح من ده ساله رفته خیلی احساس تنهایی دارم تک شدم 😔

برگشت به آزادی🕊

کرونا؟ روحشون شاد🖤

بله عزیزم برادرم رو به خاطر کرونا 

ولی پدرم تو کوچه خودشون تصادف کرد شکستگی لگن متاسفانه پسر همسایه با سهل انگاری و بی دقتی ندیده بودش و سرعتش زیاد بود 

🙂۲ سال 

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

برادر ۸ سالم بود و تنها برادرم

رفت بیرون و زنگ زدن خبر مرگشو به بدترین شکل ممکن دادن...

۸سال گذشته و من الان حس میکنم آرومتر شدم 

اما بازم

یهو 

دلتنگی

بهم غلبه می‌کنه و خاکستر میشم 🖤💔

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

الان ده سال گذشته 💔💔💔 داداش دست گلم زیرخاکه گرچه بابام هست ولی همش احساس میکنم پشتوانه ندارم خیلی ...

سخته دیکه مثل اول نمیشه. انگار یه چیزی ازوجودت کنده میشه برای همیشه💔🖤😞