2777
2789

خاک بر سره من که این کثافتو نشناختم با دختر دیدمش

یه دختره لول پایین بد تیپ بد ترکیب و بی ریخت که لیاقتشه خوب مچشونو گرفتم

بعد یک سال اینجور کرد بام

کلی دلم برا عشق سابقم تنگ شدد چقددد اقا بود خاک بر سرم که ولش کردم خدا هم خوب نشونم داد

امشب که مچشونو گرفتم حتی ذره ایی گریه نکردم ولی ازم آتیش میزنه بیرون از خشم عصبانیت حالم اصلا خوش نیست نمیدونم چرا گریم هم نمیگیره فقط دستام دارن میلرزن از عصبانیت و خشم داغونم

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

اوف خیلی حس بدیه درکت میکنم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک میکنم منم تجربه کردم ادم تو اینجور مواقع گریه نمیکنه منکه وقتی فهمیدم تا ی هفته تب کردم و زیر پتو بودم بعد ی هفته خواستم بلند شم وایسم سر پا بیهوش شدم افتادم انقدد حالم بد ولی حتی ی قطره اشک هم نریختم هیچی ک هیچی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

نمی دونم چرا کارما تو مسائل احساسی خیلی زود یقه ادمو میگیره😐

من هرچی ادم خیانت کار دیدم اخر با ی داف خانواده داد ازدواج کردن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

چیزی که زیاده پسر

بهتر که الان متوجه شدی

لیاقت تو این نیست که یه ادم خیانت کار بی شخصیت کنارت باشه،حرص نخور از دست دادن همچین ادمی برد محسوب میشه

کاربری دوستم فعلا دست منه

فدای سرت بهتر که زود شناختیش 

ولی کارما بودا دختر

دفعه بعد منطقی انتخاب کن هر ادمیو از زندگیت حذف نکن بعضی ادمارو دیگه هیچوقت نمیتونی دوباره مثلشون پیدا کنی

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

خداروشکر کن زنش نیستی ما چی بگیم

خدا شوهرای خیانت کارم لعنت کنه برن زیر تریلی دوست دارم همه خیانتکارا اتیش بزنم

اوف خیلی حس بدیه درکت میکنم

دلم میخواد برم بغل عشق اولم بگم ببخشید غلط کردم

اون با این همه هنوز تنهاست