2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94364 بازدید | 293 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با رفتن ایشون آینده بچه ها هم تغییر میکنه پیشرفت این مادر زمینه ساز پیشرفت آینده بچه هاست این بعد هم ...

نه،ایشون میتونه پیشرفتش که همون درسرو تو ایران بخونه،ولی اون اسیب روحی که بچه از دوری مادر میبینه قابل جبران نیست،هیچ کس نمیتونه حتی تو درسا دلسوزی مادر برای بچش داشته باشه،

کوچیک بودن کار و تحصیل رو رها کردمالان دیگه از آب و گل درومدن

دوست من بچه ۱۶ ساله اش رها کرد سپرد به پدرش و رفت خارج از کشور با کس دیگه ازدواح کرد به امید اینکه بچه بزرگ شد سر ۶ ماه بچه سنکوب کرد و دور از جون همه بچه ها فوت شد 

یعنی چی که ده سال همه چی رو گذاشتی کنار بخاطر بچه هات.... پزشک متخصص خانوم سراغ دارم با وجود ۵تا بچه تخصصش رو هم کنار بچه هاش گرفت. ‌‌‌‌‌ین همه خانوم هستن که هم کار میکنن هم تحصیل کنارش به بچه هاشون هم رسیدگی میکنن..چون ده سال  همه چی رو گذاشتی کنار حالا میخوای تلافی کنی... 

اصلا گیریم که رفتی خارج واقعا اونجا میتونی بدون دغدغه و با فکر آزاد درس بخونی 

اصلا شبا خوابت میبره اگه بدونی بچت تب داره...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

والا ما تو همین ایران دکتری خوندیم، فرصت مطالعاتیم داشتیم نرفتیم! اوناییکه مجرد بودن میرفتن، تجربه خوبیه ولی به از دست دادن زندگی و تنها گذاشتن بچه نمی ارزه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

پول و ثروت و جایگاه اجتماعی مهمه 

اما 

مادر شدن تصمیمیه که شما باید قبلا بهش فکر می‌کردید و بین جایگاه اجتماعی و مادر شدن یکی رو انتخاب میکردید

شما از بین همه چیز مادر شدن رو انتخاب کردید و این به معنای محدود شدن نیست اما شما در قبال بچهاتون مسئولید باید کنارشون بمونید با هر شرایطی که دارید 

خیلی راحت همینجا ادامه بدید 

ما اینهمه دکتر خانوم داریم که مادر هستند و صاحب زندگیند

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤