2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94244 بازدید | 293 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

مادر حق داره پیشرفت کنه

ولی تو شرایطی که به بچش آسیب نرسه

اگه همچین پیشرفتی میخواست نباید بچه دار میشد

کاربری دست 27 نفر میباشد    
چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

خب زندگی مراحل مختلفی داره باید بپذیریم ، وقتی مادر دو فرزند هستی دیگه نمیشه پنج سال بری تو یه کشور دیگه و تنهاشون بزاری، قطعا اون بچه ها آسیب میبینن و زندگیت انسجامشو از دست میده ، من یادمه مادرم معلم بود و چقدر دلتنگش میشدم حتی در حد چند ساعت هم دوریشو نمی‌تونستم تحمل کنم

من فک میکنم این تایپیک الکیه اگه دقت کنین سوال کرده ولی جواب همه را جوری میده که بگه من آخرش کار خودما میکنم میرم ولی من میگم هیچ مردی راصی نمیشه زنش برای پنج سال بچه ها را بزاره بره همینطور بچه ها سرشون میشه نمیزارن مادرشون بره وپنج سال نبیننش من فک مکنم میخواد پر بازدید بشه چون نوشته مادر مهربان در صورتی که هیچ مادر مهربانی بچه هفت ساله را تنها ننیزاره

خیر .من چن تا خانم دکتر میشناسم که بخاطر همسر وبچه هاشون مطب وکار روگداشتن کنار

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
بابت زن گرفتن شوهرم ناراحت نمیشمحق داره نیاز داره

به نظرم هیچ علاقه ای به اون همسر و اون زندگی نداری  که میگی بره زن بگیره حق داره مگه خارج چی داره که از بچه هات که ماره تنت هستن گذشتی الان دیگه تو اکثر خانواده ها  سفر خارج رفتن  چیز خاصی نیست که زندگیتو فدا کردی

یعنی چی که ده سال همه چی رو گذاشتی کنار بخاطر بچه هات.... پزشک متخصص خانوم سراغ دارم با وجود ۵تا بچه ...

آره  میخونه   خوابش هم میبره 

وقتی  میگه ۱۰ سال بخاطر اونا اهدافمو گذاشتم کنار

اینگار بچه ها نامه دادن گفتن ما ها رو دنیا بیار   

میخواستی ازدواج نکنی  بچه نیاری  می‌چسبند به درس و هدف و دانشگاه  وقتی از پس هر دو برنمیای

نمیشه امکانش نیست

به این فکر کنید ایا همسرم بعد از رفتن من و پرکردن تنهاییهاش با کسی دوست نمیشه.و وای اگر شد دیگه شروع شده و بعدی و بعدی ها.سواله این فکر بد نکنید.شاغل زیاد دیدم که بچه هاشون که بزرگ شدن به مادرشون گفتن مامان هیچوقت نمیبخشیمت برای ما مادری نکردی اونوقتا که بهت نیاز داشتیم سرکار بودی هیچوقت مثل بچه های دیگه نبودیم.ثبح خودمون باید کارای خودمون رو میکردیم ظهر وقت غذا ووووو.به اینها فکر کن .و بعد چرا۵سال.۲ساله

خوشحالم تو این تاپیک خانمای عاقل از دید مادرانه به مسئله نگاه کردند و ترجیحشون کانون گرم خانواده و فرزندانشون بود

مادر بنده به خاطر ما بچه هاش با اینکه تحصیلات خوبی داشت شغل مورد علاقشو رها کرد چون ما به غیر از مادرمون محتاج به کسی نبودیم از خودش گذشت ولی سه تا دسته گل تحویل جامعه داد من که تا همیشه قدردانشم و بهش افتخار می‌کنم 

آرامش و محبت اصل مهمه فرزندداریه

انتخاب با شماست

میتونی همینجا ادامه تحصیل بدی و به علائقت برسی در کنارش بچه هاتو از داشتن مهر مادری محروم نکنی چون سن حساسی دارند

یا پشت پا بزنی به زندگی و بری دنبال پیشرفتت ولی آخرش که چی!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

وقتی برگردم بچه هامون می‌شناسن اصلا؟ من چی؟ 

5سالللل....اصلا رابطه م با شوهرم چطوره؟ 

زندگیمو به مدرک میفروشم... 

بچه 7ساله؟

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

نه به هیچ عنوان

من حتی ازدواج نکردم و بچه هم ندارم ولی اصلا حاضر نیستم بچه های فرضیم رو تنها بزارم و پنج سال به امون خدا ولشون کنم

هیچوقت هم نمیگم به خاطر شما نرفتم

به خاطر عشق مادریه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
یعنی چی که ده سال همه چی رو گذاشتی کنار بخاطر بچه هات.... پزشک متخصص خانوم سراغ دارم با وجود ۵تا بچه ...

مادر منم سه سال پیش پیشنهاد از یه ارگان مهم داشت که باید میرفت تهران حاضر نشد ما رو ول کنه بره 

البته اولاش خیلی هوایی شده بود میگفت میرم اخر هفته ها میام و بعدش ایشالله شما هم میاید تهران برای زندگی و اینا

منم گفتم حمایتش میکنم، اما خودش خود به خود بعد دو هفته جواب رد داد چون نشست فکر کرد دید هیچجوره امکان نداره ما همه مون بتونیم مهاجرت کنیم تهران.با اینکه من ۱۸ سالم بود اما اونموقع که فکر میکردم مادرم میخواد حتما بره تهران میرفتم تو ماشین یه عالمه گریه میکردم تصورش سخت بود من تو ۴ سالگی یکسال از پدرم دور بودم و به نظرم نصف پرخاشگری ها و عصبانیت هایی که الان دارم بخاطر دوری ازش توی اون سنه

بچه های ۷ و ۱۳ ساله قطعا نابود میشن