2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94407 بازدید | 293 پست

دخترم داشت خفه میشد سیاه و بی جون بود که از آشپزخونه اومدم‌بیرون ودیدمش واقعا ناامید بودم ولی تلاش خودمو کردم و نفسش برگشت ..به همین راحتی اگه ۳۰ ثانیه دیرتر بیرون میومدم معلوم‌نبود چی پیش میومد 

بچه هزار داستان داره تب داره درد داره درس داره بچه مادر میخواد فکر اینکه اون لحظه اگه حموم‌بودم‌چی پیش میومد منو روانی میکنه چه برسه فکر کنم بخاطر خودم رهاش کرده بودم الانم خداشاهده با یادآوریش تپش قلب گرفتم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره فکر کنم اگر هر روز در تماس باشیم و صویری ببینمشون

همین الان دغ کردم از تصورش، با اینکه کنارم خوابیده

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه امکانش نیست

واقعیتش نمیرم 

ن اینکه هدفم مهم نباشه 

ولی بخاطر دکترا نمیتونم کل خونوادمو از دست بدم 

آدم وقتی میخواد پیشرفت کنه نباید چیزی دیگه رو از بین ببره 

پس سعی میکنم موکول کنم ب زمان دیگه ای 

چون من الان مادر دو تا بچه هستم 

یا همگی میریم و تلاشمو میکنم ک بریم با هم 

یا فعلا نمیرم 

فکر نمیکنم مادر باشید وبچه ای تو سن بچه ها ایشون داشته باشید،ولی فرزند که هستی،حاضر بودی وقتی کلاس ا ...

با رفتن ایشون آینده بچه ها هم تغییر میکنه 

پیشرفت این مادر زمینه ساز پیشرفت آینده بچه هاست 

این بعد هم در نظر بگیرید 

نه چون در صورتی بچه دار میشم که به نهایت حدی از تحصیل که میخوام رسیده باشم ( بعد از دکترای تخصصی اگر ...

اینم بگم که من یه خانم بسیار روشن فکرم و هیچی برام مهمتر از پیشرفت فردی نیست 

اگر مثلا مادر شیش ماه یا حتی یکسال دور بود و بعدش بچه ها رو هم میبرد پیش خودش میگفتم این دوری ارزشش رو داره چون به نفع اینده بچه هاست 

زندگیو زیاد جدی گرفتین چشم به هم بزنی  همچی تموم‌شده 

قدر باهم بودناتونو بدونید اگه قرار بر خارج رفتن بود ازدواج نمیکردی و بچه نمیاوردین 

.اگه دلشو داری برو 

من یکی که اگه نوبل بهم بدن بگن یکماه هم برو نمیرم

چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

این اسم فداکاری نیست این اسمش مسئولیته 

هروقت یاد گرفتیم انقدر رو کارایی که وظیفه ی پدر مادره برچسب فداکاری نزنیم و خودمون رو الکی الکی قربانی نشون ندیم اونوقت میتونیم بگیم از جهان سوم کمی فاصله گرفتیم