2777
2789
عنوان

این مریضی چیه اخهههه پدرمون در اومددد

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 33 پست
تو فک کن خاله ی مریضم اومد تو جمع خیلیا مریض شدن

من واقعا بنظرم حق الناسه بدونی مریضی و پاشی بری تو جمع. یه جمعیتی بخاطرت از کار و زندگی میفتن. حالا کاش ی سرما خوردگی ساده بود. خواهرم یه هفته خوب میشد دوباره شدیدتر از قبل علائمش میومد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کل دیروز دکتر بودم برای بچم پریشب دکتر دیروز دکتر عصرم رفتیم بیمارستان کودکان.من الان حالم خیلییی ...

انشالله که خوب بشید داروهاتو بخور به بچه هم بده

سوپ درست کن گوشت چرخکرده بریز برا بچه آب میوه طبیعی بگیر تن تن بخوره 

اگه میخوای زود خوب بشی یا از بیرون غذا بگیر یا تو خونه اگه میتونی گوشت گوسفندو قیمه کن بخور سیر و آبمیوه دم کرده زنجبیل عسل و نعنا دم کن بخور مایعات بیشتر

من که میگم کرونا 

دیکه نمیگن کرونا میگن ویروس جدید!

قبل کرونا انفلونزابود وسرماخوردگی 

این کلمه ویروس ازبعدکرونا اومده 

من هنوز گلودردم خوب نشده!صدام هنوز گرفته ،سرفه هم دارم نزدیک چهارهفته اس!

بچه هام همین علایم دارن 

اصلا اولش من یک هفته مدام تب ولرز شدید داشتم ،گلودردی که باهیچی آروم نمیشد وسرفه وحشتناک!فقط هرشش ساعت باید نوافن میخوردم تایکمی تبم کنترل میشد

غذا سوپ واینا بدتر می کنه ،بچه هام که کلا اشتها نداشتن ،هیچی به جز اب نمیخوردن ،وغذابه زور یکی دوقاشق 

ولی خودم اشتها یکم داشتم ،اولش غذای سوپ اینا بدترم کرد 

دیگه غذای مقوی ،وکم چرب مثل زرشک پلو وپلو وخورشت کم چرب خوردم ،یکم جون بهم برگشت

یه ذره بخواب بهتر شدی مجبوری دیگه بلند شی گلمبخاطر بچت بلند شوخب به شوهرت بگو اگه مرد خوبیه مراقبت ک ...

شوهرم هی مارو میبره دکتر یکمم تو خونه میرسه ولی زیاد نمیتونه چون میزه سرکار

برام صلوات میفرستین
من که میگم کرونا دیکه نمیگن کرونا میگن ویروس جدید!قبل کرونا انفلونزابود وسرماخوردگی این کلمه ویروس ا ...

ای لعنت به این ویروس پسر منم سه روز درگیره دمای بدنش زیر بغل با دو تاشیاف که میذارم از ۳۷.۴پایین نمیاد سرفه شدید هرچی شربت و دمنوش و .. دادم اصلا انگار نه انگار اخر امشب براش اسپری زدم ولی خیلی تغییری نکرد