2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک عمرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کوبیده بله " گوشت کوبیده " نمیگیم کهاره دقیقا اصن نمیخونن درست حسابی

دیگه باید دقت کنی 😁

حالا نه اینکه تاپیکای عجیب زیاد هست بعضیا فکر میکنن اینم همینطوریه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ما بچگی ی همسایه داشتیم میگفت مامانم به ما غذای تکراری و شب مونده نمیده ،گفتم پس غذا میمونه می‌ریزه بیرون!!؟ گفت نه به غذای دیگه تبدیل می‌کنه،مثلا نخود آب درست می‌کنه(نخود آب غذای محلیشون بود) اضافه بیاد بهش گوشت و لوبیا اضافه می‌کنه میشه آبگوشت ،ابگوشت اضافه بیاد ،گوشته کوبیدشو تخم مرغ میزنه کوکو می‌کنه از کوکو اضافه بیاد با مرغ ریش ریش  شده قاطی می‌کنه و....آخرش می‌شد  اشکنه 😭😭

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ما بچگی ی همسایه داشتیم میگفت مامانم به ما غذای تکراری و شب مونده نمیده ،گفتم پس غذا میمونه می‌ریزه ...

تا دو سه سال از غذا خوردن زده شدم با خوندن این متن

😂😂😂

.

الهی😍😂من خود ابگوشتم دوست ندارم

اخه بختیاری که نیستی که بدونیییی😭باید لر باشی تا قدر هر چیزی که گوشت داره رو با جون و دل بدونی 

ما اینطوریم که اگه بذارنمون واسه صبحونه هم گوشت میخوریم😂😂😂

تا دو سه سال از غذا خوردن زده شدم با خوندن این متن😂😂😂

من الان ۲۰سال غذاهایی که اون گفتو نخوردم😭😭😭

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن