2777
2789
خخخخ ندیدم ولی اشنا به نظر اومد

دپتا دختر ترکن دوست پسر یکیشون زنگ میزنه قبلشم داره ب دوستش میگه انگار از دوست پسر من خوشت میاد میگه ن بعذ پسره زنگ میزنه دختره از اون طرف عشوه میاد صداشو نازک میکنه آقا محمد 😂😂😂

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براش فرقی نمیکرده کی باشه فقط دوختر دوختر 😂

نهههه اتفاقا چند ماه پیش رفتیم کافه بعد داشت از اون موقع میگفت چه تو جواب منو میدادی چه ستایش من چشمم اونو گرفته بود حقیقتااااا بهم برخورد خخخ

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

دپتا دختر ترکن دوست پسر یکیشون زنگ میزنه قبلشم داره ب دوستش میگه انگار از دوست پسر من خوشت میاد میگه ...

هااااا یادم اومدد اخخخخ

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

نهههه اتفاقا چند ماه پیش رفتیم کافه بعد داشت از اون موقع میگفت چه تو جواب منو میدادی چه ستایش من چشم ...

دیگه میخواسته جمعش کنه 

منم یه بار رفته بودم بیرون با دوستم 

یه خانمی اومد وایساد سلام احوال پرسی باهام دوستمم یکم اون ور تر بود توجهش جلب شد اومد نزدیک 

بعد من هنوز دوزاریم نیوفتاده بود چه خبره خانمه رو به من گفت عزیزم شما ازدواج کردی؟

دوستم جواب داد نه ازدواج نکردممممم 

هم من هم خانومه پشمامون ریخت خانومه خداحافظی کرد رفت 🤣

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

میگفتی منم مسیرم همونجاست 

بشینم باهم بریم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم