2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 91964 بازدید | 293 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کوچیک بودن کار و تحصیل رو رها کردمالان دیگه از آب و گل درومدن

خب همین ایران مگه نمیشه دکترا گرفت منم پسرم کوچیک بود کارم رو رها کردم الان 5ساله باز برگستم سرکار پیشرفت مگه فقط به خارج رفتنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه داشته باشم نه همینجا ادامه میدم

اما بچه نداشتم میرفتم صددرصد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بابت زن گرفتن شوهرم ناراحت نمیشمحق داره نیاز داره

خب پس چرا طلاق نمی‌گیری بری پی زندگی خودت ؟وقتی هیچ تعلقی به این زندگی حس نمیکنی حس میکنم بچه هات و زندگیت رو زنجیر می‌بینی دور پاهات

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
مسئولیتشون رو گردن گرفتم که کار و تحصیل رو ده ساله گذاشتم کنار

نه کنار گذاشتن درسته نه اینطوریه

بهترین روش اینه که هر دو رو در موازات هم انجام بدین

هم مسائل مربوط به بچه ها و هم اهداف خودتون

مثلا اینه که یا در اینجا تحصیل کنید یا خانوادگی سفر کنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی