2777
2789

این که بچه‌ها یاد بگیرن بعد از بازی وسایلشون رو جمع کنن، واقعاً یه چالش بزرگه! من هر چی تلاش می‌کنم، باز هم همه جا پر از اسباب‌بازی میشه. شما چه ترفندهایی دارید که بچه‌ها با علاقه این کار رو انجام بدن؟

بچه ی من به بابای شلخته ش نگاه میکنه یاد میگیره که جمع نکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه نفر می گفت اهنگ‌می گذارم جمع کنن

منم یه بار اهنگ اشغالی رو براشون گذاشتم گفتم جمع کنید   

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

اول اینکه اگر تو اتاقشون باشه معمولا روزهای اخر هفته برنامه نظافت داریم و تی لباس های کمدشون هم باید مرتب کنن

اگر هم تو حال و پذیرایی ریخته باشن تاوقتی اونارو جمع نکنن نمیتونن کارتون ببینن یا اسباب بازی جدید بیارن یا کاردستی درست کنن یا خوراکی بخورن

همش منوط میشه به جمع کردن وسایلشون

من ی مدت ی گونی با ضربدر قرمز برداشته بودم هرچی تو دست و پا بود جمع نکرده بودن مینداختم تو گونی از شانس کثیفم کنترلم انداختم بعدم گونی و گذاشتم دم در😂هیچی دیگه الان هم اونا وسایلشون و جمع میکنن هم من با دقت تر شدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من قبلا خیلی میگفتم بعد گوش نمیداد یه روز رفت اسباب بازیاشو بیاره گفتم نه به اونا دست نزن چون خودت جمع نمیکنی ناراحت شد گریه کرد منم گفتم اگه دیشب جمع میکردی الان میتونستی باهاشون بازی کنی چیزی بیار که بعدش خودت جمع کنی از فرداش هرچی آورد جمع کرد😬🤪

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من شروع میکنم تمیز کاری 

پسرام یکی ۴ سال ونیم هس یکی هم ۳ سالشه

میگم شما اتاقتون رو مرتب کنین من اتاق خودم با آشپزخونه و سالن ببینم کی زودتر تمیز میکنه

اونقد سریع و مرتب همه اسباب بازی ها رو سرجاش میزارن اتاق رو اونقد خوب مرتب میکنن که کیف میکنم از دخترا بهتر تمیز میکنن

من هیچ وقت اتاقشون رو مرتب نمیکنم فقط دستمال کشی و جارو کشی

تقسیم کار کن بگو یه ربع وقت داریم من اتاق خودما جمع کنم توام اتاق خودتا ببینیم کی زودتر کارشو تموم میکنه وقتی انجام داد بهش یا جایزه ی کوچولو بده به جز این بهش مسئولیت بده متناسب با سنش مثلا بگو تو سفره را پهن کن یا ...

الهی گاهی نگاهی 

من قبل بیرون رفتن از خونه یاد دادم خونه باید مرتب یشه 

واقعا هم عادتمه.  چونکه واقعا میری بیرون یهو میبنی با یکی میای خونه 

دوستی . همسایه ای 

شبا هم قبل خواب جمع میکنیم باهم تا جاها رو بندازیم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

مسابقه بزار اگه دوتا بچه داری اگه یکیه با خودت آهنگ یک دقیقه ای بزار دو تا هم سبد هر کی زود جمع کرد اسباب بازی هارو هم تفکیک کنید مثلا یکی عروسک و اینا یکی توپ و لوگو ....

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹