2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94405 بازدید | 293 پست
چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

ما یک سری تعاریف داریم 

پیشرفت 

فداکاری 

مسئولیت پذیری 

فرزند آوری 

اولویت بندی 

بنیان خانواده  و....

هر چیزی یه مزایا و معایب داره 

دکتری خارج از کشور (۵×۳۶۵) روز 

خانواده که من ایجادش کردم 

شوهری که من بهش بله گفتم 

بچه ای که من بدنیا آوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی ب خود شخص داره

بچه اسیب میبیینه مهم نیس چند سالشه

اگ اولویتت خودتی اره برو

وگرنه نه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
استاد دانشگاهمون خودش تعریف کرده بودبا دیپلم ازدواج کرده رفته دانشگاه درس خونده تا دکترا تو دوران ...

دقیقن همین فیلم بود اون بچه ها پیش مادر موندن ازدواج کردن درس خواندن موفق شدن 

پدر پزشک‌شان تنها مونده بود تو پیری از دور نگاه میکرد  بچه هاشو

همسرم رفت برای دکتری،ما ویزای پیوست گرفتیم،اونجا کلی خانوم بودن بعد از ۸ماه نهایتا همسر و بچه ها بهشون ملحق شدن،من یه مدت موندم دووم نیوردم،برگشتم،همسرمم بدون ما نتونست،غربت خیلی سخته فقط از دور قشنگه،انقد دلتنگی داره که خدا میدونه،حالا فک کن تنها هم باشی،اسی بری هم نمیتونی دووم بیاری 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
میتونست بچه نیاره وبره دنبال پیشرفتش،من خودم شغلم طوری بود که سفر کاری زیاد داشتم،ولی از پارسال که د ...

آینده رو نمیشه پیش‌بینی کرد درضمن ایشون قصد ندارن بچه ها رو رها کنن 

یه فاصله میگیرن از بچه ها و سعی میکنن بچه ها رو هم لیارن پیش خودشون درضمن پدر هم هستن کنار بچه ها و خب اینترنت هم ارتباطات راحت کرده قطعا کار ویزا بچه‌ها خیلی زود درست میشه

اسی خیلی خیلی خودخواهی!

چرا میگی ۱۰سال کارم رو انداختم عقت کمه؟!

خودت خواستی بچه دار شی چرا منت میذاری؟

میگی برام مهم نیست شوهرم زن بگیره! بله مهم نیست چون شما میتونی با یه طلاق تمومش کنی اما اونا خجالتش براشون میمونه

یه خانواده از هم باید بپاشه چون مادر هوس کرده بره خارج درس بخونه!!؟؟

به راحتی میتونی تو ایران بخونه

چرا فکر میکنی لزوما دانشگاه های خارج از کشور بهترن؟ اوناهم درجه بندی دارن

شما اینجا دکتری روزانه تو یه دانشگاه معتبر بخون

کم سن بودم ی فیلمی بود تو خطه شمال مرده رفت دانشگاه زن ه تو روستا کار میکرد دو تا بچه هاشو بزرگ کرد ...

و بعدش مرده مریض شد دوباره برگشت سمت زنش دقیقا روزی اومد ک عروسیه دخترش بود و کسی نمیشناختش

آینده رو نمیشه پیش‌بینی کرد درضمن ایشون قصد ندارن بچه ها رو رها کنن یه فاصله میگیرن از بچه ها و سعی ...

فکر نمیکنم مادر باشید وبچه ای تو سن بچه ها ایشون داشته باشید،ولی فرزند که هستی،حاضر بودی وقتی کلاس اول بودی،۵سال مادرت نبینی؟

اتفاقا تنها موردی که باید به آینده هم کامل فکر کرد،همین مروسه بچه اوردنه

نه چون در صورتی بچه دار میشم که به نهایت حدی از تحصیل که میخوام رسیده باشم ( بعد از دکترای تخصصی اگر خدا بخواد )

من زنی هستم که هر لحظه بچه دار بشم تا آخر عمرم مسئولیتش رو قبول میکنم و تمرکزم رو میذارم روی خوشبختی بچه هام چون خودم قبلش به خوشبختی ای که میخوام رسیدم حالا نوبت اوناست 

نه اینکه مثل یه فرد بی عاطفه بچه ای که برای اولین بار وارد جامعه شده و بچه ای که تازه وارد دنیای نوجوانی شده رو رها کنم

بچه های من از من شجاعت یاد میگیرن، شجاعت بودن در کنار خانواده