2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94364 بازدید | 293 پست
چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

دقیقا ، اونم وقتی که اگر یه مرد همچنین موقعیتی پیدا کنه قطعا میذاره میره

💍🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطعا برم اونجا تلاشم رو می کنم اون ها هم بیان اما صد درصد نیست

خب این اشتباه ترین راهه ، اگر میخوای بیان باید همزمان با خودت اقدام کنی ، خودت ک پذیرش و گرفتی باید برای بقیه هم قبل خروج پرونده پیوست تشکیل بدی

با وکیل مشورت کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کم سن بودم ی فیلمی بود تو خطه شمال مرده رفت دانشگاه زن ه تو روستا کار میکرد دو تا بچه هاشو بزرگ کرد ...

استاد دانشگاهمون  خودش تعریف کرده بود

با دیپلم ازدواج کرده رفته دانشگاه درس خونده  تا دکترا  تو دوران دکترا زنشو طلاق داده  با همدانشگاهیش ازدواج کرده  چون دیگه در شان خودش نمیدیده ایشونو  پسرشو هم از مادرش جدا کرده بود پیش خودش بود   همسرش هم استاد دانشگاه کرده بود 

بعضی ها همینقدر خودخواهن

و اینکه من به عنوان یه مادر مدیون بچمم چراکه من تصمیم گرفتم بدنیا بیارمش همونجوری ک باید حواسمون به مادیاتش باشه و قبل بدنیا اومدنش اینارو میسنجیم باید مهمترینش ک مهر محبت مادری هم هست رو حساب کنیم 

اون بچه ها گناهی نکردن ک باید پاسوز هدفهای مادر یا پدرشون باشن چون تصمیم منه مادر و پدر بوده ک اونو بوجود اوردم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
نظر خواهی مگه ایرادی داره؟

اخه نظر هیچکس رو قبول نداری

.همه میگن نه ...شما میگی من ده سال بخاطر اینا نشستم..شوهرم بره زن بگیره و هزار دلیل دیگه...

این یعنی شما تصمیمت رو گرفتی ...

اصلا فک کردن به این مساله که شما نمیتونی ۵ سال بچتو نبینی جرات میخواد.

چه گارد زشتی گرفتید !یک مادر حق پیشرفت داره چرا ازش میگیرید این حقو؟فداکاری حدی داره

میتونست بچه نیاره وبره دنبال پیشرفتش،من خودم شغلم طوری بود که سفر کاری زیاد داشتم،

ولی از پارسال که دخترم مدرسه ای شد ،کار خارج خونه رو تا حد زیادی کم کردم،بچه درساش وحتی از نظر روحی نیاز به رسیدگی داره

نظر خواهی مگه ایرادی داره؟

اسی تو ایران هم میشه ادامه داد مهندسی چیزی نیست ک نتونی تو ایران بخونی شما میگی تحصیل تو خارج از کشور رو دوستداری پس میتونی بمونی تو ایران ک نمیمونی این بنظر من خودخواهی هستش اون بچه نیاز داره ب شما شما ده سال میگی خودتون رو وقف بچه ها کردین آدم وقتی بچه دار میشه از خیلی از چیزاش میزنه پس بشین همین تو کشور خودت درس بخون

اولویت اول هر مادری باااااید بچش باشه ببین باااایدیه چون بچه ها با خواست ما به این دنیا اومدن من خودم مادری ام که سر کار نیرم ورزش میکنم کتاب مبخونم تو کارم در حال پیشرفتم اما اولویت اول زندگیم پسرمه چون روح و روان بچه ها خیلی مهمه پیشرفت هیچ منافاتی با مادری کردن نداره اما اینکه بچه رو توی حساس ترین سالهای عمرش رها کنی به اسم پیشرفت و بکی خداشون بزرگه در همین حد سطحی خود خود خودخواهیه  

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یکم نه خیلی سخته

من خودم دوتا بچه دارم،نمیتونم ی لحظه نبودنشون رو تحمل کنم، خودمو جات میذارم نمیتونم تصمیم بگیرم، بخصوص بچه‌ات یکیش کوچیکه، تازه شیرین بازی هاشه، منکه سختمه دل بکنم، من خودم از سرکار رفتن گذشتم بخاطر زندگی متاهلیم، ولی اگه نرفتی خارج،منت هیچ وقت سر بچه هات نذاری،بالاخره شما بدنیا اوردینشون و یه مسئولیتایی داری،  چطور میتونی از دور ببینیشون، اگه تحملش رو داری فرق داره، منکه ب شخصه انقد مشکلات دارم تو زندگیم ک باااااید طلاق بگیرم ولی بخاطر بچهام موندم ک بچه هامو شوهرم ازم نگیره، فقط بخاطر دسته گلام واستادم، چون تحمل ندیدنشون رو ندارم.