2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 94236 بازدید | 293 پست

برگشتنی

فقط ی مدرک دکترا دارید

و خبری از همسر و بچه ها نیست 

تازه یکی دیگه هم جای شما نشسته

اونوقت باید دکتراتو بذاری دم کوزه آبشو بخوری

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه امکانش نیست

بچه کلاس اول اوج نیازشه ب شما 

راهنمایی هم کم کم داره بلوغش شروع میشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مگه قدیم بچه رو به دایه نمی سپردنالان عادت کردیم بچه بچسبه به مادر

شما فقط بعد فیزیکی رو  میبینی ؟؟؟ انگار بچه اومده فقط یه غذایی بخوره یه لباسی بپوشه و ،بزرگ بشه پس مهر و محبت مادری چی خانواده چی احساسات و عواطف چی؟؟؟؟اون بچه تو این پنج سال یکبار هم به آغوش مادرش احتیاج پیدا نمیکنه ؟؟؟خیلی حرفاتون عجیبه و یا شاید تو خانواده سردی بزرگ شدید و معنای مهر و محبت خانواده رونمی دونید نمیدونم اما بدونید مادری یک شغل تمام وقته ....

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

استارتر سوال خوبی پرسیدی من هم توی برهه ای از زندگیم هستم که گیر کردم بین رفتن و موندن شوهرم چون سربازیش سپاه بوده کانادا ریجکت شد میترسم با رفتنم و بردن بچه ها شوهرمذبه راه های بدی کشیده بشه

People are asleep and when they die ,they waken 

وقتی بچه میاری وظیفه یک مادر اینکه تا هجده سالگی اون بچه ها مراقبشون باشه اگه بچه هات بالای ۱۸ بودن خوب مشکلی نبود ولی اینا کوچیکن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨