2777
2789
عنوان

یه مرد سی ساله چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 50 پست

کسیو ک دوسش داشته باشیم بیست و چهار ساعتم باهاش حرف میزنیم اینجوری نیس ک کلا وقت نداشته باشیم تازه یساعتم از روز بعد قرض میگیریم ولی وقتی هم کسی چشممونو نگیره یا با کاراش از چشممون بیفته زیاد پیگیرش نمیشیم پخته تر میشیم و چه بسا ک از قبل دختری دلمونو شکسته باشه دیگه کلا زده میشیم از جنس مخالف یا فقط برای پر کردن وقتمونه...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد منم ۳۵ سالشه همینطوریه دقیقاولی در طول روز دو بارو زنگ میزنه ولی تل و اینستا اینا دیگه نیس همه بازدیدش خیلی وقت پیشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من گفتم فلان روز همو میبینیم دیگه گفت باسه و تمام😐

شما اسی باید خودتو نسبت بهش پیگیر نشون ندی . وقتی بیخیال تر باشی اون بیشتر میاد سمتت منظورم سرد رفتار کردن نیستاااا چون این بدتر دورش می‌کنه منظورم آویزون نبودنه بلانسبت

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من اصلا پیگیرش نمیشم منظورت اینطوریه؟

اره عزیزم ولی محبتم بهش بکن خرش کن میفهمی چیمیگم؟

یعنی اون پیام نده منم نمیدم زنگ نزنه منم نمیزنم

شما زنگ بزن محبت کن بهش فلان خرش کن ببخشید اینطوری میگم گهگاهی برو مغازش ولی اینکه همش زنگ‌بزنی فلان نههه

نه مثلا چجوری

ببخشید میشه بپرسم خدت چنسالته؟ بعد ی سوال اینکه دوست پسرت احساسیه یا منطقی ؟

خودم ۲۰نمیدونم فک کنم منطقیه

مثلا چنبار غذا ببر براش بگو اووردم باهم بخوریم. ولی خب پسرا از دوست داشتنشون تو رابطه ی چیزیو نشون میدن ک میفهمی و با خدت میگی اره این دوسم داره من خدم ۲۱ ام اون ۳۵ سالشه