2777
2789
عنوان

یه مرد سی ساله چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزینه ای حز غذا نیس😅

همین محبت و اینا و سر زدن بهش ولی بازم میگم پسره اگه واقعنی بخادت خب یجوری نشون میده دیگه خدت بنظرت دوست داره یا ن 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چیکار کنم فاصله بینمون کمترشه

مردای همسن شوهرای ما خب بیشتر اهل غذاان مثلا غذای خوشمزه ای براش درس کنم خیلیخوشحال میشه توعقد بودم درس کردم رفتیم کنار رودخونه خوردیم خاطرس براش

یا اگه اهل فیلم سینما ایناس وقت بزار یا گیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همین محبت و اینا و سر زدن بهش ولی بازم میگم پسره اگه واقعنی بخادت خب یجوری نشون میده دیگه خدت بنظرت ...

روزی که باهم قرار داشتیم رو یاداوری کنم یا نمیخواد مثلا اینطوری بگن که فلان ساعت ببینیم همو