2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17779 بازدید | 424 پست
مادرش اسم بچه میاد میریزه بهم خوب با خودش میگه اگه بچه نداشته باشن بعد فوت پسرم هر چی هست میرسه به م ...

خودش قراره تا قیامت زنده بمونه؟  شما سعی کن با مسافرتای پی در پی، بدون بحث...شوهرت رو از مادرش دور کنی.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
تو این ۴ سال که نشده ، همه فامیل زنای درو داغون و بی سلیقه بچه دارن ، هر چی فقیر و بدبخته بچه داره ، ...

چقد با غرور حرف میزنی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما باز پرسی؟ جمله بندیم رو بخون گفت دوست ندارم ،منم گفتم هر وقت جفتمون اوکی شدیم میاریم

خب الان جفتتون اوکی نیستین دیگه، همسرت دوست نداره بچه دار بشه

با ابله بحث نمیکنم

مادرش اسم بچه میاد میریزه بهم خوب با خودش میگه اگه بچه نداشته باشن بعد فوت پسرم هر چی هست میرسه به م ...

الله اکبر مگه قراره دورازجون همسرتون قبل مادرش بمیره که مادرشوهرت همچین فکرای میکنه باشوهرت حرف بزن بگو بزار بچه داربشیم چرا مال واموالت برسه به کس دیگه حداقل برسه ب بچه خودت این همه زحمت میکشی بزار مال اموال برسه ب بچه خودمون بعدش بگو دلت نمیخواد یکی بهت بگه بابا مگه تا آخر همینجور سالم وجوان میمونی حداقل ی بچه داشته باشی تو پیری بیادپیشت هواتو داشته باشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

اسی اینجور که معلومه شوهرت مشکلش بچه نیست ، مادره تو فکرش کرده که بچه نیاره اموالش به خانوادش برسه. از اولم تصمیم داشته بچه دار نشه که اموالو خانوادش بردارن. اگه تو بچه بیاری ، اموال به بچه میرسه و بچه هم میتونه بده به تو. دلیلتم برای بچه دار شدن، این میدونن. این طرز فکرم مادرت تو ذهنش کرده‌. به نظرم چند وقت حرفشم نزن باهاش. بیخیال شو تو هر چی اصرار کنی بدتر مخالفتش بیشتر میشه و این طرز فکر که بخاطر اموالش بچه میخوای بالاتر میره. خدا رو چه دیدی شاید طبیعی بهت بچه داد یا شوهرت نظرش عوض شد. 

اسی اینجور که معلومه شوهرت مشکلش بچه نیست ، مادره تو فکرش کرده که بچه نیاره اموالش به خانوادش برسه. ...

اگه خدایی نکرده اتفاقی واسه شوهرم بیوفته مطمئن باش اینایی که من دیدم مهریمم نمیدن هر چند که مهریمم خیلی ناچیزه ، چون من اصلا با دید مادی جلو نیومدم

الله اکبر مگه قراره دورازجون همسرتون قبل مادرش بمیره که مادرشوهرت همچین فکرای میکنه باشوهرت حرف بزن ...

انقدر از این حرفا زدم ، مطمئنم مادرشوهرم چیز خورش کرده ،صبح تا صبح ۲سال اول ازدواجمون با یه لیوان سرکه میومد بالا آخر دختر خودش گفت سرکه میل جنسی مرد رو میبره

چقد با غرور حرف میزنی

غرور نیست واقعیته ، کل فامیل حسادت میکنن بهم قبل ازدواج صاحب یه شغل بزرگ بودم کلی نیرو زیر دستم کار می‌کرد،  الان تو هر هنری بگی واردم ، ورزش میکنم بدنم عالیه ، کلی شاگرد دارم که کنار من رشته های خوب قبول شدن ، یه کتابخونه بزرگ دارم ، مطمئنم بهترین بچه رو تربیت میکنم 

اسی اتفاقی تاپیکت رو دیدم. بنظرم یکم سیاست زنانگی خرج کن، بگو دکتر رفتم میگه ممکنه بعدا بچه دار نشی ...

همه این کارها رو کردم عزیزم ، حتی گفتم چسبندگی رحم پیدا کردم دکتر گفته یه مدت قرص بخور جلوگیری طبیعی نکن اصلا گوش نمیده ،مادرش پرش میکنه 

نمیدونم چطور با وجود دونستن همچین چیزایی ازدواج میکنن بعد دبه میکنن!

اون یه چیز میگه تو هم گرمش کن ، میگم گفت میاریم ولی دیرتر ، حالا میگه نمیخوام ، تهمت زدن حتا تودمجازی کارما داره