پارسال در مورد بچه گفتم گفت روز خواستگاری گفتم دوست ندارم ، مخالفت کرد ، امشبم بعد یک سال دوباره با دلیل و منطق باهاش حرف زدم باز میگه نه ، حتی اول گفت از پرورشگاه بیاری اوکیم ولی الان میگه نه کلا نمیخوام ، این بحثم تموم کن ، چیکار کنم من آرزوم بچه بوده همیشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ینی مادرشوهر شما منتظر مرگ بچشه ؟ بعداحتمال نداده خودش زودتر فوت کنه از فرزند جوونش؟؟ اغراق نمیکنی؟ ...
مادرش قبل فوت شوهرش هم با کلی حیله همه چیز رو به اسم خودش کرد ،حتی نزاشت به زن صیغه ای شوهرش که یه بچه هم ازش داشت چیزی برسه ، پدر شوهرم که شکسته دوم رو میزنه تو همون بیمارستان ازش امضا میگیره و کل اموال دو میزنه به اسم خودش
اشال نداره،شوهرتو بکش به سمت علایقش.... جاهایی که دوس داره رزرو کن باهم برین. نمیدونم چقدر درسته اینکار.. اما هر از گاهی یه لباس بچگانه،یه اسباب بازی کوچولو بگیر .. بگو رفتم بازار دلم داشت می ترکید رفتم سیسمونی چرخ زدم دلم آب شد.. وااای ببین... احساساتشون تحریک کن.. دعوا و بحث نکن...
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خیلی دلم از کاراش میگیره ، یبار اومد گفت پسرم باهام سند صلح نوشته یهو یه روز صبح پا میشی میبینی خونه رو فروختم ، کار خودش رو خراب کرد ، چون من به شوهرم گفتم و شوهرمم ۳روز بعد رفت به بهانه ای صلح رو باطل کرد
مادرش قبل فوت شوهرش هم با کلی حیله همه چیز رو به اسم خودش کرد ،حتی نزاشت به زن صیغه ای شوهرش که یه ب ...
اسی خواهرانه بت میگم،حالا که شوهرت از نظر مالی اوکی هس. مخفیانه کم کم پولامو جمع کن طلا پس انداز کن. من مادر بزرگمو دیدم با همین قدر فتنه گری، صحبت جدایی یا فوت و این چیزا نیست انشالله عاقبت بخیر باشی،ولی حتما پس انداز کن دور از چشمشون. حتی شده ی گرم دو گرم بگیر جمع کن.
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.