2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17799 بازدید | 424 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😊 خوش باش عزیزم

پارسال در مورد بچه گفتم گفت روز خواستگاری گفتم دوست ندارم ، مخالفت کرد

این چیزیه ک نوشتی! نگفتی گفته بیاریم اما دیر. 

نگران کارمایه من نباش

سرت تو زندگی خودت باشه

تاپیک میزنی، که نظرمونو بدونی دیگه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ینی مادرشوهر شما منتظر مرگ بچشه ؟ بعداحتمال نداده خودش زودتر فوت کنه از فرزند جوونش؟؟ اغراق نمیکنی؟ ...

مادرش قبل فوت شوهرش هم با کلی حیله همه چیز رو به اسم خودش کرد ،حتی نزاشت به زن صیغه ای شوهرش که یه بچه هم ازش داشت چیزی برسه ، پدر شوهرم که شکسته دوم رو میزنه تو همون بیمارستان ازش امضا میگیره و کل اموال دو میزنه به اسم خودش 

تا میریم سفر هی زنگ میزنه به شوهرم که دل تنگتم

اشال نداره،شوهرتو بکش به سمت علایقش....   جاهایی که دوس داره رزرو کن باهم برین.   نمیدونم چقدر درسته اینکار..  اما هر از گاهی یه لباس بچگانه،یه اسباب بازی کوچولو بگیر ..   بگو رفتم بازار دلم داشت می ترکید رفتم سیسمونی چرخ زدم دلم آب شد.. وااای ببین...      احساساتشون تحریک کن..   دعوا و بحث نکن...   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
نه خیانت نیست ‌ چون آقا همون اول شرط کرده بود!!!

دوست عزیز دلتون میخواد ماجرا رو اون طوری که خودتون دوست دارید پیش ببرید؟ گفتم که روز اول گفت دیرتر بچه دار بشیم اصلا حرفی از نخواستن نبود

همه این کارها رو کردم عزیزم ، حتی گفتم چسبندگی رحم پیدا کردم دکتر گفته یه مدت قرص بخور جلوگیری طبیعی ...

شما کار خودتو بکن. بد مادرشو نگو پیشش.    

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
پارسال در مورد بچه گفتم گفت روز خواستگاری گفتم دوست ندارم ، مخالفت کرداین چیزیه ک نوشتی! نگفتی گفته ...

یه دو تا پست برو جلو نر همون اول نوشتم روز خواستگاری نتیجه آخر این شد که دیر تر بچه دار بشیم ،سوال دیگه ای هست؟

چه بی رحم و نامردن. به پسر خودشونم رحم ندارن

خیلی دلم از کاراش میگیره ، یبار اومد گفت پسرم باهام سند صلح نوشته یهو یه روز صبح پا میشی میبینی خونه رو فروختم ، کار خودش رو خراب کرد ، چون من به شوهرم گفتم و شوهرمم ۳روز بعد رفت به بهانه ای صلح رو باطل کرد 

مادرش قبل فوت شوهرش هم با کلی حیله همه چیز رو به اسم خودش کرد ،حتی نزاشت به زن صیغه ای شوهرش که یه ب ...

اسی خواهرانه بت میگم،حالا که شوهرت از نظر مالی اوکی هس. مخفیانه کم کم پولامو جمع کن طلا پس انداز کن. من مادر بزرگمو دیدم با همین قدر فتنه گری، صحبت جدایی یا فوت و این چیزا نیست انشالله عاقبت بخیر باشی،ولی حتما پس انداز کن دور از چشمشون. حتی شده ی گرم دو گرم بگیر جمع کن.