2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17761 بازدید | 424 پست
خب حامله شو بگو ناخواسته بود بی بچه ک نمیشه

این تصمیم های یکطرفه معمولاً نتیجه خوبی نداره.

یک عدد مشهدی هستم!      «امیدوارم بتونم به اندازه خودم تاثیر مثبتی بذارم بر دیدگاه افراد، نسبت به کاربران آقا.» -- مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!
خانم عزیز درست بخون گفت من بچه دوست ندارم منم گفتم هر وقت جفتمون دوست داشتیم میاریم بی بچه نمیشه

ایشون در جواب حرف شما چی گفت ؟ گفت باشه هر وقت اوکی بود میاریم ؟ عزیزم شما یه حرفی زدی موافقت ایشون هم مهم بوده دیگه !!! . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم فرصت بدین بهش هر وقت خودش آماده بود. این یه تصمیم دو طرفه هست و هزار چالش و مسئله وارد زندگیتون میکنه که نیاز داره هردوتون آماده مقابله باهاشون باشید. همه بار زندگی میفته روی دوش شما، اینکه هرچی بشه همسرتون بگه من که بچه نمیخواستم و تو مجبورم کردی!

یک عدد مشهدی هستم!      «امیدوارم بتونم به اندازه خودم تاثیر مثبتی بذارم بر دیدگاه افراد، نسبت به کاربران آقا.» -- مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!
اگه کامنت ها رو میخوندی اینجوری نمیگفتی ، من گفتم روز اول گفت بچه دوست نداره و دیر بچه میاریم بعد هم ...

اسی اتفاقی تاپیکت رو دیدم.  بنظرم یکم سیاست زنانگی خرج کن، بگو دکتر رفتم میگه ممکنه بعدا بچه دار نشی و احساسات شوهرت رو تحریک کن. برتامه مسافرت بچین برای خودتون، به خودت وابسته ش کن. آروم آروم راضیش کن.   از مشاور هم کمک بگیر راهنماییت میکنه.   بچه با اینکه خیلی سخته بزرگ کردنش اما شیرینیه زندگیه. بچه خود آدم با خواهرزاده خیلی فرق داره

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسی اتفاقی تاپیکت رو دیدم. بنظرم یکم سیاست زنانگی خرج کن، بگو دکتر رفتم میگه ممکنه بعدا بچه دار نشی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14037979/%DA%86%D8%B1%D8%A7

عزیزم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

اسی منم شوهرم تادوسال میگفت نه چون مادرش میگفت بچه نیاریدمنم عاشق بچه بودم وسکوت کردم ومیگفتم باید ش ...

چند سالتونه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

اصلا  بدون هماهنگی     یا حتی   با هماهنگی  ولی اصرار زیاد    بچه نیار    بیچاره میشی    دیدم بارها که میگم

عقل  داشته باش    به حرف اینها که میگن   یکهو  اقدام کن   یا راضی لش کم   گوش نکن