2777
2789

من یه دشمنی دارم ک یجوری آشنا و فامیله به همسرم و خواهرش پیام داده ک آره زن تو فلانه بیچاره تو گذشته با فلانی بوده و فلان کاره بوده!

بعد پیامش رو هم داریم 

همسرم چن بار گفته بهش جمع شو بشین سرجات ازت شکایت میکنم 

این شکایت نکردنمون بهش جرات داده 

بعدطرف در جواب  میگه آره شکایت کن بیام فلان کارگیری زنت رو ثابت کنم با سند!

خب بالاخره منم با یکی دوست بودم و همسرم هم میدونه اما میترسم  از اينکه از خودش حرف در بیاره یا بااون طرف سابقم تبانی کنه 

بعد چن بار فحاشی و تهدید تلفنی کرده !دیروزم با سیمکارتی که دست زنشه و نمیدونم مالکش کیه اما پیام دارم از اون سیمکارت که نشون میده اون سیمکارت رو همسر اون شخص استفاده میکرده داده بود  دست ینفر که شب زنگ زد فحاشی کرد و من از ترس نتونستم تو خونه بمونم 

من چیکار کنم ؟؟لطفا از پرسیدن سوالات بی جا خودداری کنین 

اصلا گیریم من فلان کاره من ب جرم تهدید و ابرو ریزی و تهمت و فلان ازش شکایت کنم ؟؟چ ربطی ب اثبات فلات کارگیری من میکنه نمیگن به تو چه اصلا تو به چه حقی ایجاد مزاحمت میکنی؟؟

چه کارش کردی هار شده؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ کاری نمیتونه بکنه برو ازش شکایت کن تا پدرشو دربیارن

ولی شما هم دفعه بعد که از کسی کمک خواستی بهش نگو لطفا سوال بیجا نپرس. زشت و توهین آمیزه این مدل حرف زدن. مخصوصا وقتی طرف قراره بی منت بهت کمک کنه و باعث آرامشت بشه

هیچ کاری نمیتونه بکنه برو ازش شکایت کن تا پدرشو دربیارنولی شما هم دفعه بعد که از کسی کمک خواستی بهش ...

نه منظورم اون آدمایی هس که میان میپرسن از جزئیات خصوصی که کلا بی ربطه به موضوع تا صب نخوابیدم از ترس از خونم اومدم بیرون همسرم دید تنهایی تو خونه میترسم

ینی قانون بهش میگه این نوضوع به تو ارتباطی نداره؟؟

فکر کنم حتما بگه مگه دنیا هر کی هرکیه به ایشون اصلا ربطی نداره شما مجردی با کی بودین حتی همسرتون 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو