2777
2789
عنوان

با فولیکول خوب هم باردار نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 51 پست
الهییییی امیییینمن که انقدر امیدوارم ب همسرم امشب گفتم ببین پزی شدم ولی ماه دیگه دوقلو باردارم تلافی ...

انشالله دکترا به من گفتن باید ivf کنی دیگه راه دیگه ای نمونده ولی من میخام یک سال دیگه هم مهلت بدم نمیدونم آخرش چی میشه 😔

الهی گاهی نگاهی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما که یدونه داری، دیگه چرا برات مهمه؟! شد شد نشدم فدای سرت، خداییش حوصله داری باز بچه داری کنی 🥴

بچم بزرگ شده همش میگه من تنهام اجی یا داداش میخام وقتی فک میکنه به اینده میبینم تنهایی گناه داره واقعا ادم یا اصن نباید بچه بیاره یا اگه اورد باید حتما دوتارو بیاره 

الهی گاهی نگاهی 
انشالله دکترا به من گفتن باید ivf کنی دیگه راه دیگه ای نمونده ولی من میخام یک سال دیگه هم مهلت بدم ن ...

برو تو سیکل بنظرم

یعنی من میگم کاش ۶ سال ‌پیش انجام میدادم اونموقع تنبلی هم نداشتم

من ذخیره تخمدانن ۹ صدم بود دکترگفت داری یایسه میشی وولی باردارشدم فکر وقتی ادم بیخیاله وفکربچه دارشد ...

معجزه یعنی همین

دکتر ب منم گفت دوماه دیگه بیا تخمک هات همین باشه بارداری تعطیل

من توحاملکیام همیشه ماهی که حامله بودم یه ماه جلوانداخته بودم یه ماه عقب ماه بعد حامله

ایششششالهههه منم همینطووووری بشم بحق فاطمه زهرا و حضرت زینب ک خوابشو دیدم

شما چند سالته ؟ بچه داری یا نداری ؟ مشکلتون چیه؟

۳۶ سالم

از مهر۹۸ اقدامم

سال۴۰۰ یه بارداری شیمیایی داشتم سر۶هفته پری شدم

یه لوله دارم

الانم تنبلی تخمدان اضافه شده و ذخیره هم ک پایین

همسرم واریکوسل عمل کرد ۳سال پیش

مورفولوژیش ۱٪