2777
2789
عنوان

با فولیکول خوب هم باردار نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 51 پست
بچم بزرگ شده همش میگه من تنهام اجی یا داداش میخام وقتی فک میکنه به اینده میبینم تنهایی گناه داره واق ...

درسته از این نظر ولی واقعا تو این جامعه حس میکنم بچه دار شدن ظلمه، منم خودم یکی دارم ولی واقعا خیلی مسئولیت داره، شما آدم قوی ای هستی که حاضری باز تن به سختیاش بدی 💪🏽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۶ سالماز مهر۹۸ اقداممسال۴۰۰ یه بارداری شیمیایی داشتم سر۶هفته پری شدمیه لوله دارمالانم تنبلی تخمدان ...

عزیزمممم امید دواست مطمئنم یه روزی بالاخره به هر روشی طبیعی یا کمک باروری مادر میشی میدونم مسیر درمان خیلی سخت هست مخصوصا اینکه ندونی نتیجه بخش میشه یا نه ولی میشه بالاخره علم پیشرفت کرده و البته که اول از هرچیزی خواست خداست 

الهی گاهی نگاهی 
درسته از این نظر ولی واقعا تو این جامعه حس میکنم بچه دار شدن ظلمه، منم خودم یکی دارم ولی واقعا خیلی ...

میترسم زمان بگذره و یه روز افسوس بخورم که چرا تلاش نکردم یکی دیگه بیارم اونموقع خودما سرزنش کنم و فایده ای نداشته باشم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه 

الهی گاهی نگاهی 
عزیزمممم امید دواست مطمئنم یه روزی بالاخره به هر روشی طبیعی یا کمک باروری مادر میشی میدونم مسیر درما ...

ممنووون عزیزم انشاله و همچنین شما

الهی ک هیچ مردوزنی در انتظار پدرمادرشدن موهاشون سفید نشه

میترسم زمان بگذره و یه روز افسوس بخورم که چرا تلاش نکردم یکی دیگه بیارم اونموقع خودما سرزنش کنم و فا ...

داری تلاشتو میکنی پس خودتو دیگه ناراحت نکن و رها کن، باقیش با خداست، امیدوارم هرآنچه خیر هست برات اتفاق بیفته دوست عزیز 🙂