2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 28349 بازدید | 849 پست
مرسی عزیزممن خودم خیلی دکتر نعیمی رو دنبال نمی کنم به نظرتون قابل اعتماده؟

من خیلی وقته که هیچ روانشناسی رو دنبال نمیکنم فقط پونه مقیمی رو دنبال میکنم اونم بخاطر اینکه شخیصتش رو دوست دارم٬ اما خب پستای دکتر نعیمی گاهی تو اکسپلور میاد میبینم.

نکات خوبی میگه متاسفانه یا خوشبختانه اکثر نکاتی که میگن رو من تو زندگی طی روند طبیعی با آزمون و خطای محتاطانه تجربه کردم و یا کتابش رو خوندم ٬ الان دیگه پیجای روانشناسی خیلی جذبم نمیکنه و همه تکراری بنظر میرسه.

رفتم بادقت پیجشو نگاه کردم دیدم حدود۱۵تا دنبال کننده ی مشترک دارم باهاش همه ی  دوستای روانشناسم داشتنش٬ جالب بود.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه فکر منفی که الان اومد تو ذهنم بگم؟

میگم نکنه خوب شدن همسرم برای این باشه که بهش عمل دادن و تو بیمارستان وضعیتش بهتر شده و اگر دوباره دچار مشکل بشه اونجا وضعیتمون عوض شه

بچه ها یه فکر منفی که الان اومد تو ذهنم بگم؟میگم نکنه خوب شدن همسرم برای این باشه که بهش عمل دادن و ...

نه عزیزم ان شاالله که توی محل کارشون براشون مشکلی پیش نمیاد و اگه توی خونه هم همه چیز عالی باشه اونجور که هردوتاتون توقع دارید دیگه چرا باید مشکلی باشه؟شما فقط انرژیت بالا نگه دار و همونجور که همسرتون دوستداره باش

بچه ها یه فکر منفی که الان اومد تو ذهنم بگم؟میگم نکنه خوب شدن همسرم برای این باشه که بهش عمل دادن و ...

نه عزیزم این چه حرفیه،تغییر رفتار شوهرت به خاطر تغییر رفتار خودت هست که این چند وقت خودت رو دوست داشتی خواسته هات رو به زبون آوردی 

اینو هم در نظر بگیر که زندگی همیشه روی یک روال نیست پس اگر روزی دوباره شوهرت اخلاقش ن تغییر کرد شما باید همدم و حامی باشی خودت رو نبازی

سلام عزیزم 

درسته اون موقع که حالش بد بود شرایط کارش مساعد نبود 

ولی شما بیشتر حواست بهش باشه که اگه کوچک ترین مشکلی براش پیش اومد حامیش باش بهش امید بده نذار مشکلاتش تلنبار بشه 

از لحاظ ج ن س ی هم تامینش کن ذهنش آرومتر میشه 

اون موقع مشکلاتش رو هم جمع شده بود 

ولی اگه شما بهش آرامش بدی بهتر میتونه با هما چی روبه رو بشه گوش شنوا باش بهش راهکار بده 

که نره سراغ بقیه 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

ن اینطوری فک نکن شوهرت تو این ۴ سال کم اذیت نشده فقط این بار این مدلی شد بعد کلا ادم پر انرژی هست اگ شماهم کنارش پر انرژی باشی قوی ترم میشه 

یه درصدم اگ اتفاقی افتاد میای اینجا دسته جمعی فکر میکنیم🥲😅

عزیزم این فکرمنفی نیست این درواقع جزئی از واقعیت زندگیه باید بپذیری

ولی هرچی که هست گذراست وموقته 

معلومه که شرایط کاری رو روحیه ی آدما تاثیر میذاره٬ همکارا عوض میشن رئیسا عوض میشن هیچ آدم و هیچ شرایطی موندنی نیست مطمئنا همه تو مسائل کاریشون باچالشای ریز ودرشت مواجه میشن و حسابی بهم میریزن ولی نهایتا اون شرایط یکی دوماه باشه و بعدش همه چی پایدار میشه 

زندگی که همیشه خوشی نیست خیلی وقتاهم پراز غم وناراحتیه

نه خوشیش ادامه داره نه غمش 

برات مثال زده بودم اگه یادت باشه

همسرمنم بشدت متاثر میشه از محل کارش اوایل ناراحتیا و اعصاب خوردیاشو به من منتقل میکرد اما باگذر زمان یادگرفت که باید هندل کنه و زندگی و کارش رو به صورت افراطی بهم گره نزنه

بعد خودش یادمیگیره زندگیش ازهمه چیز باارزش تره و نباید ناراحتی های روحی کارش رو بیاره وسط زندگی

این اتفاقات اخیر باید تلنگر خوبی بوده باشه براش امیدوارم زرنگ باشه و درس گرفته باشه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤