2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 31142 بازدید | 861 پست

وای من ندیدمممممم 😢

ولی ممنون که گذاشتی و تگ کردی ❤️

چرا میگی نکنه؟ خوب به هر حال این نشونه خوبیه که دوباره بیفته رو روال. به هر حال این یه واقعیته که شرایط کاریمون رو خلقیاتمون اثر داره. میدونم دلت میخواست فقط به خاطر خودت خوب میشد اما نمیشه واقعا اون بخش رو انکار کرد. سعی کن درکش کنی. انقدر هم فکر و خیال نکن ♥️

سلام خانم دکتر خوشگلم.منم تاحالا بصورت اتفاقی چندتا ازتاپیکاتو خوندم..الهی همیشه خوشحال وموفق باشی تو زندگیت.

ولی بنظر من شاید برات مشکل پیش بیادکه تو نی نی سایت که اینهمه خواننده خاموش وفعال داره از واقعیات زندگیت مینویسی اونم بصورت روتین.اخه شما تهران زندگی کردی که کلان شهره وجمعیت زیاد،ولی اگه مثل من تو شهر کوچیک بودی میدونستی که مثلا توشهر مادرشوهرت اینا براحتی میتونی با این ادرسهات شناخته بشی .چون مگه توشهر کوچیکی مثل اون شهر جنوبی،مگه چند زن وشوهر متخصص هست که دخترشون خارجه وتک پسرشون تهران نورو میخونه و...وو..مسافرتها وشغل خاله وعموهاش و‌‌

خلاصه مثل مادرت خواستم نظرمو بگم که با دوستات گروهی تو تل یا..تشکیل بده  ولی اینجا زندگیت رو عمومی نکن..

نکنه مشکلی پیش بیاد..مثلا به گوش مادرشوهرت برسه که شبی که شوهرت حالش بد شد تودعواروشروع کردی ومقصر بودی ویاچرا از جزئیات خانواده ت و..فامیلاش تو شهرستان متوجه بشن..الان خیلی از خانوما از بیکاری تو همه شهرا تو این سایتن.

خلاصه دخترم منکه مشغول میشدم از خوندن تاپیکات،ولی برخودم واجب دونستم مادرانه بهت تذکر بدم خوشگلم.موفق وشاد باشی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها یه فکر منفی که الان اومد تو ذهنم بگم؟میگم نکنه خوب شدن همسرم برای این باشه که بهش عمل دادن و ...

برا این مورد هم پیش پیش فکرمنفی نکن گلم.تو فعلا شادباش وبه روحیه خودت وشوهرت برس،انشاالله مشکلی پیش نمیاد.اگرم اومد شما دیگه باتجربه شدین ومیتونین دوباره به روال خوبتون برگردین.

بچه ها یه فکر منفی که الان اومد تو ذهنم بگم؟میگم نکنه خوب شدن همسرم برای این باشه که بهش عمل دادن و ...

عزیزم 

همسرت اگه از سمت شما و داخل خونه ارامش و احساس ارومی بکنه و داشته باشه مطمئنن روی کارش هم بهتر میتونه تمرکز کنه و پیشرفت کنه 

وقتی توی خونه تنش و بحث و... باشه مسلما فکر همسرت درگیر میشه و نمیتونه درست تمرکز کنه 

خب صادقانه بخوایم نگاه کنیم حال یدش از محیط کار و درس و مشکل با استادش شروع شد که نهایتا باعث بحث و دعوا با شما میشد . طبیعتا وقتی تو محیط کار درگیریش کمتر بشه حال روحیش هم بهتر میشه. همین که الان حالش خوبه و خوب بودن حال شما هم براش مهم کافیه. 

به فرض هم  خدای نکرده دوباره مشکل به وجود بیاد با هم حلش میکنین زندگی پستی بلندی داره.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
سلام خانم دکتر خوشگلم.منم تاحالا بصورت اتفاقی چندتا ازتاپیکاتو خوندم..الهی همیشه خوشحال وموفق باشی ت ...

خیلی ممنونم عزیز تذکر خیلی به جایی بود خودمم خیلی میترسم. برای خودم نه برای شوهرم

خیلی ممنونم عزیز تذکر خیلی به جایی بود خودمم خیلی میترسم. برای خودم نه برای شوهرم

خوشحالم که حرفمو قبول داری.وکاش بتونی تاپیکای قبلتو هم حذف کنی.خودت برو یه نگاهی بنداز چقدر موارد خصوصی ..تو تاپیکای چند ماه قبل هست..موفق باشی عزیزم💋

تاپیکا رو بدین نی نی یار بترکونه

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

عزیرم خداروشکر که اوضاع بهتر شده امیدوارم روز به روز هم عالی تر بشه❤️❤️❤️

یه سوال بی ربط به موضوع هم داشتم بی‌زحمت

یادمه یه بار گفتین دوران آشنایی برای اولین بار همسرتون یه رستوران شما رو برد که فقط ۲تا غدا داشت تو منوش... میشه اسم اونجا رو بگین؟ و اینکه غذاش چی بود؟ چطور بود؟

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!