2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارید 🤕بیاین چرای خودمو تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 82 پست
خیلی سخته انگار آدم بعد از ازدواج عوض میشه اصلا تمرکز قبلمو ندارم

اخ گفتی انگار اینقدر دغدغه دارم درس توش گمه  الان ساعت ۸ امتحان دارم جا موندن اومدم اینجا

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلمم مراقبم 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
مراقب امتحان؟

بله... راه دور باید بزم، الان بیدارم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
یک جلسه مهم دارم تو شهری که دو ساعت راهه. باید گزارش بدم برا حدود ۵۰ نفر. تپش قلب دارم شدید. ...

ایشالا به بهترین شکل میگذروندید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

شرایطش چیه عزیزم

خواستگارم از فامیله و جدای از اینا طی این ۳ ماه ک من با این پسر در ارتباط بودم کل خانوادمم از ادمای مختلف و جاهای مخلف تحقیق کردن . یعنی از همه ی اینایی ک بهت میگم مطمئنم ک پسره همه ی اینارو داره .. الان بزرگتدای من میگن پسره این شرایطو داره میخوای یا ن

ی خونه ی ۵۵ یا ۶۰ متری توی تهران داره  داره ک ۵ میلیارد خریده .احتمالا تا یک سال یا یک سال نیم دیگه ی ۲۰۷ بخره .خیلی دست و دلبازه یعنی توی این سه ماه ک خیلی برای من کادو گرفته . خیلی خیلی مهربونه . خیلی ادم منطقی و مستقلیه یعنی دهن بین مادرش نیست . بچه ننه نیستش.خانوادشم فوقالعاده ادمای خوبین من خودم ک حالت توی این ۳ ماه بهشون نزدیک تر شدم بدی ازشون ندیدم . تحصیلاتش دیپلمه بعد از اون رفته دنبال کار . کارشم لوله کشی گازه . فک درامدش ماهی ۳۵ تا ۴۰ تومنه ک حتی ماه میشه تا ۱۵۰ تومنم در میارن ماه میشه کل درآمدش ۳۰ تومنه . قد بلند و هیکلیه به منی خودم قدم ۱۷۰ ع میخوره .از نظر چهره ام ی چهره ی معمولی شاید به اندازه ی ۵ درصد رو به پایین داره .هیز و هول نیست . خیلی پسر ارومیه .

خواستگارم از فامیله و جدای از اینا طی این ۳ ماه ک من با این پسر در ارتباط بودم کل خانوادمم از ادمای ...

عزیزم چند سالشه و خودت چند سالته؟ دوست بودید یا سنتی جلو اومدن؟

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨