2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 31152 بازدید | 861 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم آدمای خوب همه جا هستن سرنوشت یجور عجیبی آدمارو بهم دیگه مرتبط میکنه.منم اینجا با دوستانِ خ ...

عزیزممم🥹مرسی💖

منم خیلی احساسیم و اتفاقا از وقتی دورتر شدم گاهی خیلی دلم میخواست درمورد مسائل صحبت کنم 

خداروشکر خوبه گاهی میگم این راه به سختیش نمیرزه برگردم یه رشته دیگه بخونم بهتره،از لحاظ دلتنگی الان دیگه زیاد دلتنگ نیستم ولی یه گوشه از قلبم خالیه به خاطر خانوادم،بچها هم گاهی ارتباط باهاشون لذت بخشه گاهی نه کلا زندگی چالش داره یه روز حس خوب دارم یه روز نه

ممنون که به یادم بودید😘الهی که همیشه حال دلتون خوب باشه و در کنار همسرتون و دخترتون شاد باشید💖

خداحفظتون کنه💕

آخی،دندون میخونی؟😍پارتنر تحصیلکرده و باسواد و باشعور و با درک و پشتیبان و پولدار و جنتلمن حق همه ی ...

اره ان شاالله به موقعش😅منم شاید باورت نشه اصلا به عمل که میرسه میبینم نمیتونم و الان زمانش نیست برام😅

پاک کردم گفتم نکنه ناراحت شه و گارد بگیرهحالا خودش این زوج درمانگره رو فالو میکنه امیدوارم بیینه

اره خوب کاری کردی  بنظرم حالا ک انگار از اول همچی استارت خورده بزار خودش محبت کنه از جایی دیکته نشه بعد دوست داشتی یه مدت دیگ بفرست واسش

اره ولی گفتم بذار فکر نکنه ناراضیم ازش.مخصوصا که دیشب سیگار نکشید یعنی داره تغییر میکنهقبلنم بهش گفت ...

افرین عزیزم کارت درست بود

همین رفتارای ریز و جزئی کلی پیام به طرف مقابل منتقل میکنن

خوبه که به این فکرکردی ممکنه سوء تفاهم براش پیش بیاد و فکرکنه ناراضی هستی و پاکش کردی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اره ولی گفتم بذار فکر نکنه ناراضیم ازش.مخصوصا که دیشب سیگار نکشید یعنی داره تغییر میکنهقبلنم بهش گفت ...

اره عزیزم کار خوبی کردی نفرستادی

در مورد کار دیشبش که سیگار نکشیده بود و طبق خواسته شما بود تشکر کردی؟

اره عزیزم کار خوبی کردی نفرستادیدر مورد کار دیشبش که سیگار نکشیده بود و طبق خواسته شما بود تشکر کردی ...

نه دیگه چون بعدش بچه ها یاداوری کردن که تشکر کن.‌ اونکموقع خواب بود بعدشم که رفت سرکار ندیدمش

پاک کردم گفتم نکنه ناراحت شه و گارد بگیرهحالا خودش این زوج درمانگره رو فالو میکنه امیدوارم بیینه

میتونی با سیاست رفتارکنی وغیرمستقیم اشاره کنی بهش

بگو دکتر نعیمی چقد مطالب و صوتای خوبی میذاره تو کانالش٬

الان میفهمم چرا دنبالش میکنی(اینجا به یه تیر دوتا نشون میزنی هم یه تایید مثبت به همسرت میدی که اعتماد به نفس میگیره٬ هم باعث میشی همسرت بیشتر به کانال ومطالبش توجه کنه)

باهمین جملات بازی کن٬ اینطوری اشتیاق همسرت برای دقت به پستایی که تو کانال قرارمیگیره بیشتر میشه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
میتونی با سیاست رفتارکنی وغیرمستقیم اشاره کنی بهشبگو دکتر نعیمی چقد مطالب و صوتای خوبی میذاره تو کان ...

مرسی عزیزم

من خودم خیلی دکتر نعیمی رو دنبال نمی کنم به نظرتون قابل اعتماده؟