2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12392 بازدید | 401 پست
تلاش میکنممیدونی شاید تو بچگی و نوجوونیم هروقت پول خواستم خونوادم تحقیر کردن ک ندادن اللن یه جوریم

بچگی رو ولش کن بقول سهراب زندگی آبتنی در حوضچه اکنون است

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خواهر ما ک تو این سختی ها له شدیم له

خداهست

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یک کارت درست کن با خودکار رنگی روش بنویس.مثلا تاریخ فردا رو بزن و بنویس ساعت شش عصر به صرف یک فنجان دوست دارم❤️❤️❤️مثلا همچین چیزایی.. کارهای طنازانه و لوس .بابا جوانید شوخ شنگ پرانرژی باشید. 

استارتر تو ادم خیلی حساسی هستی عزیزم .سعی کن گمتر با گذشتت خودت رو اذیت کنی.سعی کن رفتار درست رو خودت به مادرت یاد بدی با محبت باهاش صحبت کن بگو مامان اینجور رفتار کنی مامان دوست داشتنی تری میشی.

به قول کاربر معصومه قدرت کلمات و جادوی کلمات رو دست کم نگیر 

خاطره اون روز رو عاشقانه بنویس و برای همسرت به صورت نامه بفرست یا فردا که اومد دنبالت بهش بده بخونه.

من کلی نامه عاشقانه بعد از ازدواجمون نوشتم برای همسرم که همسرم همه رو نگه داشته.

کتاب نامه های سمین به جلال ال احمد بود فکر کنم خیلی سال پیش اون کتاب رو خوندم.

داخل نامه ها تک تک جملاتش 

سمین عشقش رو به جلال بیان میکرد.

مرسی عزیزمقشنگ یادمه ساعت ۶ قرار داشتیم تو یه کافه تو انقلاب. انقلاب رو انتخاب کردیم که هم نزدیک بیم ...

❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍

سلام عزیزم . من همیشه چراغ خاموش دنبالت میکنم وارد کاربریم شدم بگم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم.

دوستان خیلی خوب راهنمایی میکنن .

یه مورد دیگه من بگم‌اینکه هر کاری که میتونی برای حفظ روحیه ات انجام بده. باشگاه ، کلاس رقص ، مدیتیشن، خوندن کتاب روانشناسی رمان طنز ادبیات و... رفتن پیش تراپیست هم جتما اولویت بگذار و برای درمان تروماهات اقدام کن.

تئاتر و سینما و کنسرت و پیاده روی هم برای وقت گذروندن خوبه. قدر خودت و همسرت و زندگیت رو هم بدون.

خوشبختزین باشی🧿

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

سلام 

واقعا تاپیکتو الان دیدم اعصابم ریخت بهم دختر داری دستی دستی گنننند میزنی به زندگیت

حرف کیو داری گوش میدی حرف برادری که خودشو زندگیش اولویتشه ؟؟؟شوهرت هرچی داره خوب باهات رفتار میکنه شماداری بدتر میشی مطمئنم اینجوری ادامه بدی قشنگ زندگیتو داغون میکنی بسه بچه بازی دیگه ...یکم‌عاقلانه رفتار کن دوست داری همیشه یه چیزی باشه غصه اشو بخوری؟؟هی الکی الکی دعوا راه بنداز قهر کن شوهرتم یه بار میاد اشتی دوبار خودشو کوچیک میکنه دیگه یه جا کم‌میاره 

شماتو محیط بیمارستان نیستی ببینی دخترا کافیه بفهمن یه پسر پزشکه براش چیکاااار میکنن طرف پیش خودش میگه من این همه عزت و احترام دارم پیش بقیه باید بیام بشم فوش خور پدرخانومم و...بسه دیگه شماهم این رفتارای بچگونه رو بزار کنار 

یادت رفته اون روزایی که همسرت ازت ناراحت بود؟؟خودتو به اب و اتیش میزدی اوضاعو درست کنی؟؟؟اوضاع که خوب میشه یه چیز جدید 

ببخشید اگه لحنم خوب نیست واقعا از دستت عصبانیم طرف همسرش هزارتا مشکل داره به فکر راه حله اونوقت شما همسرت مشکلی به اون صورت نداره و این حجم از تنش...

بابا یه بار برا همیشه خانوادتو بزار حاشیه حااااشیه زندگیت ماهی یه بار اونم خودت تنها برو سر بزن سه ماه یه بار شوهرتو ببر 

سلام عزیزم . من همیشه چراغ خاموش دنبالت میکنم وارد کاربریم شدم بگم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم.دوستان ...

یه چیز دیگه هر وقت نشخوار فکری داشتی بیا اینجا بنویس هم خودت سبک میشی هم دوستان خیلی قشنگ راهنماییت میکنن.

اهنگ شاد بذار قر بده مغزتو گول بزن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
شوهرم یه رزیدنته که ۱۵ ۲۰ تومن ماهی حقوق میگره همش سرکاره و حالا حالها شرایطش ثابت نمیشه

خب چه اشکال داره ،فعلا خانوادش از لحاظ مالی حمایتش میکنن بعدا هم خودش به درآمد میرسه. عوض شوهر شما تو بقیه چیزها خوبه و خیلی دستون داره . اینم در نظر داشته باشید 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏