2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 19976 بازدید | 665 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم اگر مجرد میموندم الان به خیلی جاها رسیده بود ولی الان منتظرم شوهرم بیاد دنبالم ببرتم خون ...

نه گلم اینطور نیست . شوهرت که خیلی آدم خوبیه چرا همچین فکری میکنی؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
احساس میکنم اگر مجرد میموندم الان به خیلی جاها رسیده بود ولی الان منتظرم شوهرم بیاد دنبالم ببرتم خون ...

نزار همش احساس منفی بیاد سراغت تو در هر شرایطی افکار و احساس منفی نسبت به خودت داری 

فک نمیکنی خیلی از کسایی ک مجردن با تحصیلات عالی دوست  داشتن یه عشق تو زندگیشون باشه ولی نیست 

ببین من با چشم خودم تو هزاران زندگی آدما اینو دیدم کار ندارم با شوهرت این دوماه به مشکل خوردید ولی اینکه حس دوست داشتن به یه نفر داری و این حس دو طرفس یکی از با ارزش ترین دارایی های دنیاست   خیلی از خانوما یا آقاهای مجرد هستن با تحصیلات و پرستیژ و درامد عالی روابطم دارن ولی تو زندگیشون عشق ندارن یه خلا همیشه کنارشون  

عزیزمم خداروشکر خیلی براتون خوشحالم

پدر شوهر و مادرشوهرتون با تعریفای خودتون همیشه رفتارشون خوب بوده به قول پدرشوهرتون احتمالا تاثیر حال بد پسرش بوده که با شما رفتارش اونجور بوده ولی الان خودشونم فهمیدن و چقدر خوبه که پدرشوهرتون اینجور رفتار کردن

برگشتی خونتون پرانگیره و شاد برو دیگه خبری از حال بد و افسردگی و ناراحتی و غم نباشه ایشالا که به آرامش برسید و حال دلتون کنار هم خوب باشه

سی و یکی دو سالمه، نه تخصص خوندم نه مطب شخصی زدم، منتظرم ببینم شوهدم کجا طرح میوفته برم اونجا زندگی ...

تو بشین برا تخصص بخون تا یه سال دیگ ک شوهرت میخواد بره طرح قبول شو  یجوری بچینید که یه شهر مشترک طرح و تخصص باشه  بعدم تو اون مدت تخصص بگیر 

نزار همش احساس منفی بیاد سراغت تو در هر شرایطی افکار و احساس منفی نسبت به خودت داری فک نمیکنی خیلی ا ...

نمیدونم فکر نکنم کسی با نداشتن پارتنر فکر کنه بازنده‌ست.

خیلی شوهرم رو دوست دارم ولی همش حس میکنم که چی.

اولین سالی که تخصص قبول شدم و هم لولیام پارسال فارغ التحصیل شدن و طرحشونم داره تموم میشه و هییت علمین ولی من چی؟

عزیزم خودش میاد نیاز نیست منتظرش باشی

بعدشم خداروشکر که این زندگی داری،به هرحال باید ازدواج میکردی و خداروشکر همسرتون از همه نظر عالیه مطمئنا شما موقعیت بازم داشتی ولی بنظرم حتی اگه ازدواج نکرده بودی بازم همسرتون بهترین انتخاب بود براتون

بعد چرا همش یجور میخوای تو ذهن خودت کنی ک شرایط هزاران مرتبه بدتر از واقعیته

یجور حرف میزنی و فک میکنی ک انگار شوهرت گذاشته تورو دم در هیچ خبری ازت نگرفته توهم چشم انتظاری بیاد دنبالت

تو همین الانم میتونی کلید بندازی بری خونت 

سر چن ساعت کل خانواده بهت زنگ زدن  شوهرت چن بار صبح و شب اومده دنبالت   همش میگه هرچی تو بگی 

چرا انقدر احساس منفی نسبت به خودت داری