2777
2789

چ حسی میگیرین ؟؟؟!!! فرض کنین الان بهتون بگن رشته ای ک دوسش دارین رو دولتی قبول شدین و وسایلتون جمع کنین برین خوابگاه دانشجویی 😁

چ حسی میگیرین؟؟ 

اگ حس ذوق دارین ایشالله ک همین اتفاق براتون بیوفته و از شر این کنکور لعنتی راحت بشین

اگ حس بد میگیرین ک امیدوارم شهر خودتون قبول بشین😇

من الان خودم توی همین شرایطم بعد سالها پشت کنکور بودن و سختی خای خیلی زیاد رشته ای ک میخواستم دولتی قبول شدم و. ی ماه دیگ باید برم خوابگاه خودم احساس عجیبی دارم هم ذوق دارم هم غمگینم ک میخوام از مادرم دور بشم هم استرس دارم و هم میترسم😅

اما خداروشکر از شر کنکور لعنتی راحت شدم تازه میتونم نفس بکشم و زندگی کنم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول از همه باید بگم چقدر به تو و پایداری که نشون دادی افتخار می کنم 

از صمیم قلبم خوشحال شدم 🌸

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

به به فاطمه جون گللللللل😍😍😍😍 

جووونم ب این ذوقت 

بدرخشی خانم دکتر ((((((:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

رشتتمبارکه

هوشبری 🥺

مرسییی❤️

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

به به فاطمه جون گللللللل😍😍😍😍 جووونم ب این ذوقت بدرخشی خانم دکتر ((((((:

مرسییییییی قشنگمممم🥺🥺😍😍❤️❤️💚💚💚 بیا بغلم قربونت برم من 

اولین بار ک موقع ثبت نتم کنکور شد نرفتم تو کافی نت ثبت نام کنم😂 

هم ذوق دارم اجی هم میترسم اینک از زندگی توی شهر دیگ برمی‌آم یا ن 

اینک وقتی میرم توی خونمون دعوا زیاده مادرم اذییت نکن و اتفاقی براش نیوفته 

اول از همه باید بگم چقدر به تو و پایداری که نشون دادی افتخار می کنم از صمیم قلبم خوشحال شدم 🌸

قربونت برم من دوست خوشگل و مهربونم   

عاره همیشه میگفتم حقم از زندگی میگیرم ب هر قیمتی ک شده کل دنیا بهم میگفتن نمیتونی ولی من گرفتم حقمو اخرش 😁 

عه عشقم تویی💋

فدات شم من 🥺😍💚❤️ 

چطوری رهگذر جونهنوزم برات خوشحالم مبارکت باشهما مثل خواهر برات دعا میکنیم

قربون همتون برم من اخه چحوری جبران کنم دعاهاتون رو قشنگم   

منم دعا میکنم توی این سایت هر کی هر چی میخواد خدا بهش بده و دلش شاد باشه 

بهمن باید برم دانشگاه استرس دارم😅🥲