2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12267 بازدید | 399 پست
همسرش تحت تأثیر خانواده اش چیکار کرده مگه ؟اون دورانی که حالش خوب نبوده .به خاطر شرایط محیط کار و تح ...

استارت مشکلات اینا، حداقل چیزی که آهوانه توی این فضا ثبت کرده از یه عکس بوده

همسرش اگر نگران فکر خانوادش نبود، خیلی راحت تر میتونست جلوی این اتفاقات رو بگیره

هر آنچیزی که توی زندگی اینا اتفاق میفته به مادرش منتقل میکنه، از لباسی که میپوشه تا غذایی که میپزه! خب نباید اینجوری باشه، ناخودآگاه رفتار و حرفهای مامانش توی زندگی اینا تاثیر میذاره

اون شب خالش به ایشون یه حرفایی زدن از استادشون و اینکه تو الان جایی نداری بری، اینا همش نشونه ی اینه که همسرشون بیش از حد به خانواده اطلاعات میدن و خونواده هم از همین حرفها برای تخریب و توهین استفاده میکنن!

واقعااا نباید اینجوری باشه

بچه ها خیلی دوست داشتم یه گروه داشتیم باهم در ارتباط بودیم. انگار اعضای خونوادمین انقدر دوستون دارم ...

اگر شرایطش رو داری فکر بدی نیست 😊

برای ماهم عزیزی من صفحه هیچکس رو انقدر چک نمیکردم و معمولا تو تاپیک ها ساکتم اما دلم نمیخواد دنیا به تو سخت بگیره دوست مجازی♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات باتوکل به خدا قران باز کردم خوندم ببین سوره نور و چه ایه ای اونقدر قلبم لرزید

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خودم باز کردم خودمم اای های اشک ریختم 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم چقدر شما کاربر مهربونی هستی هردفعه که میام یه کامنتی از شما میخونم ذوقتون رو میکنم😍🥹

عزیزدلم به پای شما دوستان قشنگ نمیرسم

استارت مشکلات اینا، حداقل چیزی که آهوانه توی این فضا ثبت کرده از یه عکس بودههمسرش اگر نگران فکر خانو ...

خب همسرش سیر تا پیاز همه چی رو به مادرش می‌گفته 

که باید استارتر بهش بگه که دیگه این کارو نکن 

عزیزم خود من به همسرم مثل بچه ها دیکته میکنم مثلا میگم عزیرم فلان چیز رو پیش مادرت نگو .که بعد تعجب میکنه میگه مگه چی میشه بگم

خیلی براش عجیبه 

پیش خودش میگه خب مادرمه اگه بگم که اتفاقی نمی‌افته دیگه به این فکر نمیکنه که خیب مادر اونه نه من 

دلسوز من که نیست 

ولی ...

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
مرسی عزیزم😍🥲

ببین چقدر خب قشنگ و واضح است اهوانه جان

خداا نور آسمانها و زمين است مثل نور او چون چراغدانى است كه در آن چراغى و آن چراغ در شيشه‏ اى است آن شيشه گويى اخترى درخشان است كه از درخت‏ خجسته زيتونى كه نه شرقى است و نه غربى افروخته مى ‏شود نزديك است كه روغنش هر چند بدان آتشى نرسيده باشد روشنى بخشد روشنى بر روى روشنى است‏ خدا هر كه را بخواهد با نور خويش هدايت مى ‏كند و اين مثلها را خدا براى مردم مى‏ زند و خدا به هر چيزى داناست (۳۵)

عزیزممم خدا حفظتون کنه برای ما و استارتر دعا کنید🌹

الهی هرچی میخواین خدا به حق امام رضا ع مطلب دلتون رو براورده به خیر بکنه عزیزم