2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 31278 بازدید | 4634 پست
سلام عزیزم خوبی؟چی شده؟چندتا کامنتتو خوندم از پرخوری عصبی گفتی ، بهتری الان؟منم اینجوریم خیلی بده می ...

نبخدا اونجوریم الان خونه مادرشوهرمم از صبح سرپا بودم کمر برام نمونده مهمون داره 😕😕😕بدتر حالم بد شد 😐😐😐😐میگه کاری ندارم اومدی بیا بشین بعد دستمال کشی جارو برقی سالاد درست کردن افتاد گردنم ☹😂متاسفانه کاری نداشت اگه داشت چی میبود 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون میشم پست اخرم رو ببینید 🤍

عزیزم تو چندین تاپیک دیدمت 

پست آخر چیه ؟ پست اخر و کجا پیدا کنیم ما؟ تاپیک بهش میگن جانم

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

بله درست میگین ممنونم که جواب دادین

فداتون شم 

من خودم تجربه ایی نداشتم اگرنه حتما شرکت می‌کردم 

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

،✨🤍بلو بانک دارین شما بانو ؟

قبلا همه اپ و ... رو نصب کرده بودم و اینا 

قبلا همه اپ و ... رو نصب کرده بودم و اینا

بلو بانک 

بانک اینترنتی هست

الان یعنی کارت ندارین؟

ممنون میشم اگر کارت ندارین نصب کنید و کد دعوت منو بزنید 🤍

سوالی هم داشتین در خدمتم 

بلو بانک بانک اینترنتی هستالان یعنی کارت ندارین؟ممنون میشم اگر کارت ندارین نصب کنید و کد دعوت منو بز ...

کارت رو دارم که ولی رمز پویا اینا رو ندارم

@خزان_نارنجی    

@tanha_766    

سلام 

مجاز ۱۳۵۰ 

مصرفی با ۹۱۵ دیگه از الان بستم نمی‌خوام شام بخورم 

نهار 

کته 

کباب کوبیده

گوجه کبابی

دلستر 

میان وعده

سه تا خرما 

سیب 

پرتقال 

تامام

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73.5 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

عه واقعا تاثیر داره ینی من نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم وقتی عصبیم

آره عزیزم خیلی زیاد امتحان کن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نبخدا اونجوریم الان خونه مادرشوهرمم از صبح سرپا بودم کمر برام نمونده مهمون داره 😕😕😕بدتر حالم بد ش ...

عزیزم

چقدر سخت شده برات ،آرامشتو حفظ کن❤️ من هر وقت تو این شرایط میفتم حتما نیت میکنم ، که برا ائمه و در راه خدا کار میکنم اون کار برام سخت نمیاد و با عشق انجامش میدم ، اصلا هم انتظار تشکرم نمیشه چون برای اون شخص نبوده

حتما این کارو بکن حال دلتم آروم میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1