سلام دوستان خوبین من بای پسر آشنا شدم میگه باید من باشی باهاش هم شدم بعد میگه عکس هاتو میخوام تو مجازی لختی کنم هک کنم آبروتو ببرم الان با التماس گفتم این کار نکن بعد میگه شماره تو بده میگه یا شمارتومیزاری یاهم که زنگ میزنم به پدرت پیدا میکنم شماره تو خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم رو اعصابم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کسی که میتونست تورو هک کنه شماره ی باباتو پیدا کنه فقط بخاطر اینکه شمارتو نمیدی خخخخ خنده داره خب اگه عرضشو داشت شماره ی خودتو پیدا میکرد هر ننه قمری ادعای هک میکنه بلاکش کن بره
هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
گوه خورده پدرسگو بلاک کن فقد هیچ حرفی بهش نزن فحش و التماس هم نده بلاک کن شمارتم عوض کن فردا همه برنامه هاتم با شماره جدید نصب کن اگر خیلی زر زد ب پلیس فتا پیام بده اسکرینشو براش بفرس پدرسگو