امروز بهش پیام دادم یه کم که حرف زدیم قبلا گفته بود تو کارش مشکل پیش اومده من گفتم مشکلت حل شد؟پیام اولو ج نداد دومیو گفت عه تویی نشناختم نمیدونم هدفش چیه از اینکار
خب نمیشد بگه شما؟ بار قبلم گفت گوشیمو عوض کردم شماره نداشتم😏😏
بعد از یه مدت که حرف زدیم گفتم امیدوارم کارت درست شه و گفتم اومدی اینجا بیا دنبالم که بهش پر و بال بدم ذوق کنه
گفت اوکی بعد از لابلای حرفاش سوتی داد میگفت تهرانه ولی من درمورد شهر خودم میگفتم اونم میگفت اینجا یعنی انگار اینجاس بعد گفت خونمون دیگه اونجا نیست و تو شهر اجاره کردیم میخوان بفروشن🤣🤣 بلخره اجاره کردن یا خریدن
دقیقا همون محله ایو گفت که قبلا گفته بود و اونو میدونست
بعد اون شهره که دانشگاه من بود گفت پسر عموم اونجا رفته بابام میگه ماهم بریم اونجا طاقت نداره برا عموم اینا😏
انگار چون من اونجا بودم دیگه چخبره اونجا
اصلا معلوم نبود چی میگه از همه جا به هم میبرید ومیدوخت
بعد میگفت تهرانه درمورد تهران که حرف زد گفت اونجا و گفت دوستش تهرانه که من حس میکنم همون دوستش بوده کلا تهران که این گفت اونجاس.یه دفعه گفت من برم کلاس آنلاین دارم اولشم مث من گفت دوره دارم😡 بعد هنوز جواب پیامشو نداده بودم گفت من معیارم عوض شده برا ازدواج کمالگرا شدم مثلا خواست بگه من اونی نیستم که بودما قبلا گفت کارمند بانک خواستگارش بوده با پسر خان
بعد گفت شایدم ازدواج کنم تا یه ربع قبلش گفت من خوشم نمیاد از ازدواج و میخواست بره سرکار کار پیدا کنه
بعد گفتم واقعا مبارکه عزیزم خوبه ازدواج کن خب آقا شوهر کیه
گفت کلاس داره ها ولی پیام میداد گفت یکی هست کارمند بانکه ولی مامانش فلان طوره یکیم هست فلان چیز و یکیم همکلاسمه دوباره گفت بانک
بعد چون جواب پیام کلاسه رو ندیدم باز نوشت من برم کلاس آنلاینم شروع شده🤢
منم کلی گفتم اگه خوشت میاد ازدواج کن و نصیحتش کردمو اینا