2777
2789
عنوان

از چه سنی مداد دادین دست بچه هاتون

144 بازدید | 15 پست

من بچه اولم دختره چون عاقل بود فکر کنم از یک سال و نیمگی یا دو سالگی یادم نیست دقیقا ولی خیلی تاکید میکردم مداد به دست ندوه یا راه که میره مدادرو افقی نگه داره نه عمودی

بچه دومم پسره. شیطون و سر به هوا بود و خیلی میفتاد زمین طوری که تو نوپاییش و قبل راه افتادنش دائم محافظ سر میبستم بهش که اگه از پشت سر افتاد آسیب نبینه. به همین خاطر دیر مداد دادم دستش میترسیدم کار دست خودش بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من از موقعی که یادمه مداد دستم بود اما مامان منم حساس بود نمیذاشت موقع راه رفتن دستم بگیرم. 

مداد شمعی بگیر براش از این بزرگا

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

الان دیگه دومی پنج سالشه. میخواستم ببینم من زیادی احتیاط کردم یا بقیه هم همینطورند😁

نه خب واقعا خطرناکه 

الان باهاش کار کن دیگه وقت هست هنوز هرروز چندتا نقاشی بکشید باهم

والا من از موقعی که یادمه مداد دستم بود اما مامان منم حساس بود نمیذاشت موقع راه رفتن دستم بگیرم. مدا ...

مداد شمعی گزینه خوبیه 

ولی راحت شکسته میشه و بلع

بله باید مادر نظارت کامل داشته باشه

مداد شمعی گزینه خوبیه ولی راحت شکسته میشه و بلعبله باید مادر نظارت کامل داشته باشه

نه برند اریا ی مداد شمعی داره که بزرگه و ضخیمه و به راحتی نمیشکنه. شکلش مثل اشکه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...