2777
2789
عنوان

روز زن رفتیم طلافروشی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 104 پست
نمی‌دونم اول فکر می‌کردم تقصیر زن است بعد که داغی از سرم افتاد فهمیدم نه بابا شوهرم براش گل خریده بو ...

خب چی شد که باهاش بهم زد ؟

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چی شد که باهاش بهم زد ؟

من متوجه شدم و فهمیدم عکسشون توی گوشیش بود دیدم گفتم فقط طلاق 

خدا نگهدار گفت غلط کردم تمومش می‌کنم بهم فرصت بده ۱ ماه جنگ و دعوا داشتیم من فقط میگفتم میرم هیچی هم ازت نمیگیرم ولی ابروت رو میبرم

زن روز آخر به شوهرم توی تماس گفته بود رفتم برای زنت دعا گرفتم بگذاره بره 

قربونتون...از نینی سایتی های گل یاد گرفتم ❤️❤️❤️❤️

تو دلت خیلی پاکه و احتمالا دعا پشت سرت هست. میشه منو دعا کنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
تو دلت خیلی پاکه و احتمالا دعا پشت سرت هست. میشه منو دعا کنی؟

قربون محبتت تون از شما خانومای گل یاد گرفتم ❤️❤️

حتما عزیزم محتاجیم به دعای شما خانومای گل 

🌹🌹🌹🌹

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
من متوجه شدم و فهمیدم عکسشون توی گوشیش بود دیدم گفتم فقط طلاق خدا نگهدار گفت غلط کردم تمومش می‌کنم ب ...

ای بابا شوهرت واقعا بی عقلی کرده آخه آدم با وجود بچه همچین کاری میکنه 🤨حق داری ناراحت باشی .ولی اگر میدونی که میتونی دوباره به شوهرت اعتماد کنی این قضیه رو فراموش کن .ولی بازم خیانت کرد دیگه باهاش زندگی نکن .چون آدم عاقل از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
میفهمم

عزیزم ولی یه چیزی بگم فکر کردی اگه حالا خدای نکرده طلاق بگیری بری با یکی دبگه ازدواج کنی مطمئنی اونم خیانت نمیکنه ؟؟ 

من شوهرم بخدا اصلا آدم باور نمیکنه اصلااااا 

بگم چکاره است بخدا آدم میمونه 

عزیزم ولی یه چیزی بگم فکر کردی اگه حالا خدای نکرده طلاق بگیری بری با یکی دبگه ازدواج کنی مطمئنی اونم ...

من اگه طلاق بگیرم ازدواج نمیکنم هیچوقت

چون قبلاً یه نامزد دیگه داشتم اون خیانت کرد و من همه چی به هم زدم

حالا هم شوهرم پس نتیجه میگیرم همه مردا خیانت کارن 

از مردا متنفر شدم سنم هم کم نیست خودم هم مایل نیستم کسی دیگه بیاد تو زندگیم 

نمی‌دونم والا فعلا که دارم زندگی میکنم اما این اسمش زندگی نیست واقعا

ای بابا شوهرت واقعا بی عقلی کرده آخه آدم با وجود بچه همچین کاری میکنه 🤨حق داری ناراحت باشی .ولی اگر ...

اره دقیقا بخدا چی بگم نمی‌دونم 

فعلا که مثلا هرکاری میکنه بهش اعتماد کنم ولی هنوزم گوشیش زنگ میخوره اعصابم بهم میریزه

بخدا دیگه طاقت ندارم همش میگم نکنه بازم با یه نفر دیگه است یا بعدا بره با یکی دیگه ؟؟؟ 

من اگه طلاق بگیرم ازدواج نمیکنم هیچوقتچون قبلاً یه نامزد دیگه داشتم اون خیانت کرد و من همه چی به هم ...

دقیقا این اسمش زندگی نیست این حق ما نیست 

اونا کار نادرست انجام دادن ما داریم زجر میکشیم