2777
2789
عنوان

روز زن رفتیم طلافروشی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 104 پست

والا من توقع طلا وپول زیاد ندارم هیچ وقت از شوهرم....همه مناسبتا پول میزنه حسابم ....اما ماهانه پول میده جمع میکنم طلا میخرم ....تولدم اذرماه بود ۴تومن زد ....روز زن هم ۱۵۰۰....۴۰۰تومن دادم شال زمستونی خریدم بقیشم پس انداز کردم ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه زنجیر ۳۰ تومنی صد برابرش قبلا بهش دادم الان میگیره یادم بره خیانت کرده

مبارک باشه عزیزم.اگه میدونی دیگه بهت وفادار میمونه ببخشش و فراموش کن

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
ایشالله که شما فراموش بکنیاخه من شوهرمو مثل خدا می‌پرستیدم هنوزم علت خیانتش نمی‌دونم خودشم نمیدونه ن ...

دقیقا منم بخدا همه دلشون میخواست زندگیشون بشه مثل ما 

نمی‌دونم چشم بود حسودی بود چی بود ؟ خیلی عذابم میده خیانتش

یادم میفته آتیش میگیری 

مبارک باشه عزیزم.اگه میدونی دیگه بهت وفادار میمونه ببخشش و فراموش کن

فقط خدا میدونه سلامت باشی عزیزم 

والا اصلا ازش بعید بود بخدا شاخ دراوردم دارم دیوانه میشم 

خب چرا مقایسه نکنم ؟ بخدا نه دختر زشتی بودم نه خانواده داغونی داشتم نه مشکلی تحصیل‌کرده بودم خانواده ...

خب خدا بهت زیبایی

خانواده خوب

تحصیلات

و ...

داده. حالا یکم دست و بالت تنگه.

خدا به خیلی‌هاااا همونهایی که برشمردی رو نداده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خداروشکر...خیلیا وضعشون عالیه عالی...کارخونه دارا تولید کننده ها اینا هیجوقت بی پول نمیشن که...شمام ...

تو باید عروس ما میشدی خدایی😘😘

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
دقیقا منم بخدا همه دلشون میخواست زندگیشون بشه مثل ما نمی‌دونم چشم بود حسودی بود چی بود ؟ خیلی عذابم ...

😔 خیلی سخته هر چی بگم کم گفتم دور از جون انگار عزیز از دست دادم افسرده غمگین و وحشی شدم نابودم کرد

خب خدا بهت زیباییخانواده خوبتحصیلاتو ...داده. حالا یکم دست و بالت تنگه.خدا به خیلی‌هاااا همونهایی که ...

نه اصلا مشکلم پول و اینا نیست و نبوده هر آدمی اندازه خودش داره 

خدا رو شکر سلامتی بزرگ‌ترین نعمته 

اصلا ناراحت نیستم چرا من نگرفتم و فلان 

میگم این جور هم که همه میگن وضع همه بد نیست خدا رو شکر 

داشته باشن بخرن مگه من بخیلم

منم رفتم چون میخواست یادم بره کارش یادم بره ولی یادم نمیره نمی‌دونم چرا ؟؟ 

خیانت در چه حد بوده ؟

نمی‌دونم اول فکر می‌کردم تقصیر زن است بعد که داغی از سرم افتاد فهمیدم نه بابا شوهرم براش گل خریده بود.روش کارت داشت تقدیم با عشق بهش کادو داده بود 

نمی‌دونم قسمش دادم گفتم باهاش رابطه داشتی ؟ گفت نه گفتم بخاطر بچه ها بگو اگه داشتی بریم آزمایش گفت نداشتم 

ولی اگه عاشقش شده خیلی عذاب میده 

😔 خیلی سخته هر چی بگم کم گفتم دور از جون انگار عزیز از دست دادم افسرده غمگین و وحشی شدم نابودم کرد

دقیقا فوت پدرم انقدررررر غمگینم نکرد خدا شاهده با اینکه بابام خیلی دوستم داشت خیلی