2777
2789
عنوان

روز زن رفتیم طلافروشی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 104 پست
اره دقیقا بخدا چی بگم نمی‌دونم فعلا که مثلا هرکاری میکنه بهش اعتماد کنم ولی هنوزم گوشیش زنگ میخوره ا ...

متاسفانه بهش بی اعتماد شدی .واقعا بعضی مردا چرا اینجوری شدن انگار خوشی زده زیر دلشون🤧🤧

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه بهش بی اعتماد شدی .واقعا بعضی مردا چرا اینجوری شدن انگار خوشی زده زیر دلشون🤧🤧

دقیقا به خواهرش گفتم عکس زنه رو براش فرستادم گفت اینو از کجا پیدا کرده ؟ از پشت کوه در رفته 

گفتم چی بگم لیاقت برادرته

دقیقا این اسمش زندگی نیست این حق ما نیست اونا کار نادرست انجام دادن ما داریم زجر میکشیم

دقیقا 

تو یکی از کامنت ها گفتی وقتی گوشیش زنگ میخوره اعصابم به هم می‌ریزه

دقیقا منم مثل خودتم پیام میداد هر چقدر میخام تحمل کنم چیزی نگم یا نگاه نکنم اما نمیشه میپرسم کیه یا خودم زودتر از خودش گوشی برمی‌داریم میخونم

میترسم تکرار کنه

نگو یعنی شوهرت به یکی دیگه بگه عاشقتم ناراحت کننده نیست ؟ داغون میشه آدم نابود شدم

عزیزم جدی زندگی من خیلی گوهتره

انقدر بده

خجالت میکشم ب کسی بگم حتی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
شوهرت چند سالشه

چرا ؟ بهش میگم خجالت از سنت نمیکشی ؟؟ باید به فکر آینده بچه تا باشی 

ولی بهش دو سه باری گفتم اگه بازم خیانت کنی من حوصله ندارم 

اعصاب منو داغون نکن 

عزیزم دستش درد نکنه نه اشتباه نکن داشته که برات گرفته نگران نباش منم قبلا عصه میخوردم بعدا دیدم اشتب ...

آخه کلی قسط داریم🥲بهش گفته بودم هیچی نگیری

اینم انقدر ذوق بارداری رو داشت دوس داشت بگیره

تازه طلافروشا کلی اجرت و فلان بیخودی میگیرن رو هر چیزی