2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا خب اونا نسل قدیمنتو نسل ما همه از پوست سفید بدشون میاد و معیار زیبایی نیست الان کل دخترا دنبال ...

الان ک چی؟؟ من برم بال در بیارم سبزه مد؟🤦‍♀️اصلا بحث من سر اینه مگهههه 

حرفم سر اینه احمقانه برتری دونستن هر رنگی چه سبزه چه سفید چه سیاه چه سرخ پوست

دقیقا هرکیو میخوان تعریف کنن میگن سفید و خوشگل 😆

خیلی سفیدا خوشگلن ب همون اندازه خیلی سبزه ها خوشگلن 

برعکسشم هست سفیدی ک جذاب نیست دیدم و همین طور سبزه پس اصلا ب رنگ پوست نیست .

من هر وقت لیزر و استخر برم جایی ک لباسم بازه میپرسن ازم مغمولا ک رنگ پوست خودته؟ . همه میگن قشنگه بدم نمی اومد سفید بودم ولی سبزه هم خوشگله 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
تاثیر گزار بود شما حتی حرف ساده منو نمیعهمی من چی بگم بهت دیگ اخه🤦‍♀️

الان عصبانی ای داری به همه میپری

اینا افکار خاور میانه ایه

عوض کردنشم زمان میبره

از صدها و هزار ها سال پیش مونده این افکار

قشر فقیر زیر آفتاب و بخاطر کارای کشاورزی و غیره پوستشون میسوخت و تیره میشد

ولی ثروتمندا توی خونه میموندن پوستشون نمیسوخت

پس احترام بیشتری داشتن پیش بقیه

منم مثل تو ام، گندمی

این حرفا رو هم شنیدم زیاد

تو خودتو قوی کن با چهار تا حرف نشکنی، دهن بقیه رو که نمیشه بست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بابا خب اونا نسل قدیمنتو نسل ما همه از پوست سفید بدشون میاد و معیار زیبایی نیست الان کل دخترا دنبال ...

دخترخالم گندمیه سبزه هم نیس

شوهرش دو روز بعد از عروسی گفته کاش یکم سعید تر بودی خیلی بهتر بود

دخترخالم تا ی هفته قهر کرده بود باهاش

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

الان ک چی؟؟ من برم بال در بیارم سبزه مد؟🤦‍♀️اصلا بحث من سر اینه مگهههه حرفم سر اینه احمقانه برتری د ...

چقدر بچه ای 

الان میخوای به ما هم بپری؟؟؟

اونا دارن سلیقه و طرز تفکر خودشون رو میگن

جنبه نداری نیا تو سایت نظر بپرس

حرفات واقعا حقه چه میشه کرد حتی بعنوان یک معیار زیبایی بکار میبرن درصورتیکه اینطور نیست خودم سفیدم و ...

هر سفیدی زیبا نیس🤷‍♀️

اما از دید این جماعت کل خوشگلا سفیدن 

اما همه سفیدا خوشگل نیستن 

کلا معیاری نیس ک باعث افتخار باشه کل ماهیت چهره مد نظره