2777
2789

حق با توئه

مادرشوهر منم با اینکه خیلییی تیره است ولی وقتی میخواد از یکی تعریف کنه اول از همه میگه سفید و خوشگله

ولی بعداً از دل مامانت دربیار سرش داد نزن 😘😘😘

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
هیچ کس رنگ پوستش را انتخاب نکرده و همه چیز افریده خداست شاید به چشم سفیدا خوشگل تر باشن اما نباید ای ...

تاثیر گزار بود شما حتی حرف ساده منو نمیعهمی من چی بگم بهت دیگ اخه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با توئهمادرشوهر منم با اینکه خیلییی تیره است ولی وقتی میخواد از یکی تعریف کنه اول از همه میگه سفی ...

اتفاقا داد میزنم وقتی یکی درکش پایینه بلاخره باید حالیش بشههع ک دل نشکنه خستم کرده دیگ 

اره ی بنده خداییم هم از فامیلای ما همش میگه دختر سفید واس پسرم میخوام بگیرم دخترخالشو نمیگیرم سبزه س ...

بگو کاکتوس اعتماد به سقف تورو داشت سالی دوبار میوه میداد کی گفت حالا دختر خالش راضیه بیاد با شازده تو ازدواج کنه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

عجیبه، تو کشوری که میانگین نژادش اینه که پوستش تیره باشه ،اروپایی بازی در میارن. ما ایرانی ایم پوست اکثرمون همین رنگیه. اکثریتیم اما یه جور بهمون ترس وارد کردن و خجالت دادن که انگار ما سبزه ها اقلیت هستیم!

چرا ایرانی ها از ایرانی بودن خودشون خجالت دارن؟ 

حرفای مامانا اهمیت نده منم مامانم و خونوادش سفید بودن هی من و خونواده بابام جلوم کوچیک مبکرد مثلا اوقت ما سبزه ایم ولی خوش اندام و قدبلند چشم ابرو درشت و سبز رنگ مو طلایی البته ن همه ..اونا چشاشون ریز و بداندام مثلا میخاس صحبت کنه میگفت حیف فلانی اینقدر خوشکل اما سیاه ..اهمیت نده .ی لباس سبز خریدم اصلا لباسم ندیده بود گفت بهت میاد با کنایه ؟بعد گعت فلانی خواهر کوچیکه ی لباس سبز پوشیده یود تو عروسی برادرشوهر از همه زیباتر بود چقد بهش میومد حالا خواهرش کلا فک کنم ۴۰کیلو چشما ریز صورت کوچیک وو

حق داری اما به هر حال مراقب رفتارت با مامانت باش..

رنگ پوستت واقعا مشکلی نداره 

تو کره پوست سفید معروفه چون اعتقاد داشتن پولدار ها چون مجبور نیستن برن کشاورزی کنن پوستشون سفید میمونه و با کلاسه

یه کشور دیگه هم که یادم نمیاد پوست برنز رو خوب میدونستن چون میگفتن پولدار ها تابستون ها میرن جنوب آفتاب میگیرن 

این که چی قشنگه چی زشته رو مردم میسازن

وگرنه هررکسی زیبایی خودش رو داره

حق داری اما به هر حال مراقب رفتارت با مامانت باش..رنگ پوستت واقعا مشکلی نداره تو کره پوست سفید معرو ...

چرا مراقب باشم هیچ ادمی با مادر شدن مقدس نمیشه مادر من باید یادبگیره رفتار درست رو

بابا خب اونا نسل قدیمن

تو نسل ما همه از پوست سفید بدشون میاد و معیار زیبایی نیست الان کل دخترا دنبال پوست سبزن و سبزه شدن و پسرا هم عاشق دخترای سبزن .

من خودم سفید بودم رفتم سبزه کردم

حرفای مامانا اهمیت نده منم مامانم و خونوادش سفید بودن هی من و خونواده بابام جلوم کوچیک مبکرد مثلا او ...

اتفاقا اونروز زن داییم گف جلو همه چقدر پوستت کدر شده منم چون حساسم ب این قضیه بلند گفتم زندایییی عزیزم دیگ حالا شما ب بزرگی خودت ببخش همه ک مث شما بلوری و شفاففف نیستننن شما بی زحمت روتین پوستیت بفرس منم چهار تا پادکست میفرستم ذهنت بشوری ببری😘