2777
2789

من زیاد بیرون نمیرم شاید ماهی یبار ی بازار برم

بعد بابام پوشش شخصیتی و اینا دوست داره

تفکراتش قدیمی ان 

ولی من ب دل خودم لباس میپوشم اما نمیذارم بابام تیپ بیرون رفتمو ببینه . سوسکی میزنم بیرون و میام

مامانمم پشتمه و مشکلی با لباسام نداره

ولی خودم حس بدی دارم وقتی میدونم بابام راضی نیست ب اون طرز لباس پوشیدن بینهایت عاشق بابامم

بنظرتون بیخودی دارم خود خوری میکنم؟ اخه مامانم پایمه و اصلا نمیزاره بابام ب لباسام گیر بده 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

دقیقا منم همینطور البته الان براش تا حدی عادی شده

بابات بیشتر دوست داره چجوری بپوشی؟

متاسفانه باید بگم خانواده های سخت گیر فقط دروغگو های ماهری بار میارن

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوشش توعه و انتخابش با تو

اره درسته این 

ولی خب چ کنم هی ی عذاب وجدانی پشتش دارم

از اول ب ما یاد دادن نفس کشیدنت روهم باید پدر مادر تعیین کنن🥲

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

دقیقا منم همینطور البته الان براش تا حدی عادی شدهبابات بیشتر دوست داره چجوری بپوشی؟متاسفانه باید بگم ...

بابام کلا از مد و لباس سر در نمیاره

نظر خاصی نداره ولی من حجابم ب شدت ازاده اون دوست نداره

مثلا میگه شال بزن مانتوی تا زیر باسن بپوش شلوار اسکینی نپوش این چیزا

ک من هیچکدومو انجام نمیدم🥲😂

اره درسته این ولی خب چ کنم هی ی عذاب وجدانی پشتش دارماز اول ب ما یاد دادن نفس کشیدنت روهم باید پدر م ...

خز بخاطر همین ذهنیت اشتباست که عذاب وجدان داری دیگه عزیزم ، وگرنه نیازی به عذاب وجدان نیست واقعا

خز بخاطر همین ذهنیت اشتباست که عذاب وجدان داری دیگه عزیزم ، وگرنه نیازی به عذاب وجدان نیست واقعا

اره دقیقا همینه 

مرسی بابت دلگرمی ک‌ بهم دادی گلم❤️

بابام کلا از مد و لباس سر در نمیارهنظر خاصی نداره ولی من حجابم ب شدت ازاده اون دوست ندارهمثلا میگه ش ...

با قسمت شلوار اسکینی نپوش کاملا موافقم😂😁

امضات هم عاالی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
با قسمت شلوار اسکینی نپوش کاملا موافقم😂😁امضات هم عاالی

شلوار اسکینی کنسله🤣خودمم نمیپوشم ولی وقتی لگ میپوشم چپ چپ نگاهم میکنه

فداتشم زخم خورده ام😂

شلوار اسکینی کنسله🤣خودمم نمیپوشم ولی وقتی لگ میپوشم چپ چپ نگاهم میکنهفداتشم زخم خورده ام😂

اگر ولجنک به پایین باشی هم کنسلیااا

والا بخدا منم همینطور😂 یجوررری هم اصرار دارن نظرشونو تحمیل کنن 

منم انقد بخاطر بابام ریز ریزکی کارمو انجام دادم که دیگه اصلاا باهاش صادق نیستم،میخوام یه حرفی بزنم پنج دقیقه به این فکر میکنم که نکنه باب میلش نباشه و ازش یه آتو دراره فقط لطف خدا برام این بود که مامانم دقیقا برعکس بابامه

اگر ولجنک به پایین باشی هم کنسلیاااوالا بخدا منم همینطور😂 یجوررری هم اصرار دارن نظرشونو تحمیل کنن م ...

وای منم دقیقا همینم

بابام ب شدت مهربونه و با محبت یعنی ی چیزی‌میگم ی چیزی میشنوی

ولی سنتی هست . ما خانواده سرشناسی هستیم از اونور هی تاکید داره درست لباس بپوشم و اینا

البته دلش نمیاد ب من گیر بده ب مامانم میگه ، مامانم دعواش میکنه ک بتوچه تو کار دخترا دخالت نکن😂

ولی خب بازم بخاطر تفکراتش نمیتونم صادق باشم باهاش

میترسم ازم دلخور شه

وای منم دقیقا همینمبابام ب شدت مهربونه و با محبت یعنی ی چیزی‌میگم ی چیزی میشنویولی سنتی هست . ما خان ...

سیسی جان باز تو یه قدم از من جلوتری

بابای من کلا من رو جزو بچه هاش نمیدونه😂مالی تامین میکنه ها ولی تقریبا نصف سال رو با هم قهریم 

دقیقا بخاطر شغل لعنتیش هم منم مجبورم درست بپوشم ولی انقد گیر داد من از اونور بوم افتادم اصلاا بخاطر لج هم که شده اونطوری که میخواد نمیتونم بپوشم

سیسی جان باز تو یه قدم از من جلوتریبابای من کلا من رو جزو بچه هاش نمیدونه😂مالی تامین میکنه ها ولی ت ...

خواهر همون تامین مالی ک میگی ارزوی خیلیاست🤣

منم‌متاسفانه بابام بخاطر اسم و رسم خانواده محدودم میکنه البته منم جاییی نمیرم بچه خونگی ام

خواهر همون تامین مالی ک میگی ارزوی خیلیاست🤣منم‌متاسفانه بابام بخاطر اسم و رسم خانواده محدودم میکنه ...

حاضر بودم به جاش محبت کلامی داشته باشه و با هم خوب باشیم ولی چی بگم بازم شکر

ولش کن تو کار خودتو بکن حالا تو شهر بزرگ هم باشی که واقعاا راحتی

منم تقریبا همون خونگی ام هفته ای دو بار دانشگاه و هفته ای یه بار هم با اکیپ دانشگاه بیرون میریم همین

چندسالته