2777
2789
چون خشم دارم 💔درکم کن لطفا ببخشید

گلی بابت این چیزا الکی فکرتو درگیر نکن و حرص نخور اصلا ارزش نداره خودتو بزن به بی‌خیالی و توجهی به این حرفا نکن اهمیتی نداشته باشه برات چون واقعیت ندارن هیچکدوم

ي زندگي تاريك با آرزوهای رنگي☘️💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ا۱لا با پوستم مشکلی ندارم کلا😐بقیه مشکل دارن متاسفانه من سبزه ناجورم نیستم حتی ی درجه از گندمی ت ...

ن بخاطر رنگ پوستت نمیگم میگم واسه شفافیت و شاد بودن پوست وگرنه واسه سفیدی نگفتم .بالاخره ادم باید ب پوستش برسه منم مث شمام رنگ پوستم مشکلی ندارم .شوهرمم سفید اونم مشکلی نداره .بقیه مشکل دارن ک اهمیت نداره شوهرمم از شوهر همشون بهتر خخخ

بنظرم بچه چه زشت یا قشنگ برای مادر با بقیه فرق میکنه چون به واسطه زن هست که یه بچه بدنیا میاد ولی بع ...

ن من عاشق دخترممم یکی از بچه هام سفید و چشم قهوه ای یکی بور و چشم سبز بزرگه سبزه و چشم مشکی خودم و شوهرم وحشتناک  عااشقشیم شایدم چون بچه اولمون و رنگ پوست چیز مزخرفیه ک باعث بشه مادر بچش ایراد بگیره

ن من عاشق دخترممم یکی از بچه هام سفید و چشم قهوه ای یکی بور و چشم سبز بزرگه سبزه و چشم مشکی خودم و ش ...

خدا براتون حفظشون کنه

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
چرا مراقب باشم هیچ ادمی با مادر شدن مقدس نمیشه مادر من باید یادبگیره رفتار درست رو

من نمی‌دونم .. طبق دین من اسلام احترام والدین واجبه

خودت صلاح خودت رو بهتر می‌دونی عزیزم از دلسوزی گفتم