2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهام تا ارنج تقريبااره خييييلييه احيا هم البته برام انجام داد

خیلی هزینه گرفته ازتون 

چخبر بوده 

همون مو رو شهر من با ۴ تومن هایلایت انجام میداد 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

6 میلیون برای عروسی دختر عمم دادم تازه موهامم فقط اتو کرد 😭اونم پارسال ولی از بس خوشگل شدم همه گفتن ...

ین قیمتهای بالاشهره که لابد اینطوریه پول اجاره مغازشونه والا پاشید آرایشگاه خوب تو پایین شهر پیدا کنید ، 

باور کنید یسری آرایشگرهای بالاشهرم از پایین شهر میرن یکیش همسایه ما که از شهرستان تازه اومدن ،بعد یکم بیشتر آرایشگری یادگرفت و رفت بالاشهر کارمیکرد .

اين لايت موهام با احيا ١٣ ميليون و پونصدتوروخدا بگين قشنگه و ميارزهمشهدم

شهر ما با ۴ میلیون انجام میده دقیقا همینو 😐

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

حالا همه میان میگن ما سیصد میلیون خرج کردیمخانومای زیبا الان مشکل اسی خرج انقد نیست بحث شوهرش مشکله ...

خب همینا رو ب شوهرش میگه مرده شاید یکم اروم بشه

آدرس شوهرای رو میپرسه بره باهاشون حرف بزنه و آگاه هشون کنه

اون وقت زن خودش و ۸۰۰ تومن یادش میره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
قشنگه ولی نمی ارزهخودت دلت میاد انقدر پول بدی یه ادم غیر متخصص و بی سواد

متخصصه عزيزم تو زمينه كار خودش

اره من دلم مياد واسه همين به استارتر گفتم برو به شوهرت بگو قدرتو بدونه كم خرج ميكني 😉

خدارو شكر صدهزار بار
اين لايت موهام با احيا ١٣ ميليون و پونصدتوروخدا بگين قشنگه و ميارزهمشهدم

عزیزم موهاتون بعد از رنگ زبر نشد ؟! آسیب ندید؟!

خانومایی که ملیونی برای خودتون خرج مبکنید و این پولاذبه چشمتون نمیاد 

پس اون هزارتا تاپیک یارانه و سهام عدالت رو کی میزنه؟؟؟؟؟؟؟ که لنگ اون پول هستید 

بعدشم مقایسه نکنید دیگه 

شرابط ها و وضع مالی هرکس فرق میکنه