2777
2789
من خيلي لايت دوست دارم به نظرم خيلي شيكه

من چند سال قبل انجام داده بودم اصلا دوس نداشتم و سر چند ماه رنگشو عوض کردم

اما این بار خیلی دوس دارم بخصوص که بیشتر حجم موهام رنگ طبیعی موهای خودمه

دفعه بعد هم دوباره حجم کم اما با لایت نقره ای میزنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه موادش خيلي عاليه مو نميسوزه هر يك سال و نيم تا دوسال يه بار ميرم لايت ميكنم موهام عالي ميمونه جن ...

درسته با این قیمت مواد خوب هم باید زده باشه اما دستمزدش هم کم نگرفته مثلا چهار میلیون و پونصد حتی موادش رو درنظر بگیریم نه میلیون دستمزد گرفته که واقعا زیاده

ولي من اين كارا برام خيلي لذت بخشه واقعا كيف ميكنم و اصلا اسراف نميدونمش

ولی من پیشنهاد میکنم روی حرفم فکر کنی

میدونم لذت داره برای همه 

ولی جایی سرمایه گذاری کن که در روزی که همه مون دستمون خالیه شما دست پر باشی اونجا

روزی که بهمون میگن برگه ها بالا

امتحان دنیا تمام شد

نمیگم لذت نبر عزیزم

حتما رنگ کن حتما لذت ببر

ولی خواستم بگم خوشگلیا و لذتهای حاشیه ی راه تو رو از مسیر اصلی و انچه که براش ماموریت داری در دنیا غافل نکنه

موفق باشی الهی دوست خوبم

ولی من پیشنهاد میکنم روی حرفم فکر کنیمیدونم لذت داره برای همه ولی جایی سرمایه گذاری کن که در روزی که ...

مرسي كه انقد قشنگ برام توضيح دادي و راهنمايي كردي

حتما عزيزم چشم

خدارو شكر صدهزار بار
ین قیمتهای بالاشهره که لابد اینطوریه پول اجاره مغازشونه والا پاشید آرایشگاه خوب تو پایین شهر پیدا کن ...

من ک دادم رفت ولی واقعا میگم حلالش یه چیزی ساخت ک واقعا همه تعریف کردن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب همینا رو ب شوهرش میگه مرده شاید یکم اروم بشهآدرس شوهرای رو میپرسه بره باهاشون حرف بزنه و آگاه هشو ...

آخه ما که از وضعیت زندگی و مالی همسرش خبر نداریم شاید واقعا دستش خالیه اگر اینطوری نباشه آخه با گفتن این چیزا عوض نمیشه اون مرد دیگه فکرش اینجوری مریض هست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اين لايت موهام با احيا ١٣ ميليون و پونصدتوروخدا بگين قشنگه و ميارزهمشهدم

خیلی قشنگ شده ها واقعا تمیز درآورده ولی ۱۳ تومن خیلی زیاده برای این کار

من تهرانم و یه آرایشگاه خوب انقدر نیست شاید بالاشهر و خیلی خفن انقد باشه در کل عالی شده🧿💗

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

استاتر لطفا نتیجه رو بگو بهمون چی شد

و لایکمون هم بکن بیایم بخونیم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی