2777
2789

سلام خانوما خوبید از دیروز کتفم درد میکرو حالا زده به شونه و اینا من یکمم مشکل معده دارم دوتا بالشت میزاشتم گردن دردم داشتم یواش یواش انداخت به کتفم کتفمم میندازه شونه و دستم امروز رفتم شل کننده پیروکسام زدم ولی فرقی نکرده ماه پیش نوار قلب زیاد دادم اکو هم دادم خداروشکر گفتن قلب نیست سه ماه استرس زیادی کشیدم مخصوصا ماه پیش که مدام با ترس گذشت میگم نکنه این از عصب باشه نگرانم همش بازم داشتم تازگیا با معدم کنار میومدم که اینم اومد جلو نگرانم ولی امروز بهم اکو ننوشتن چیکار کنم حالا دیروز یکم برنج خوردم معده درد دارم بازم ولی نه مثل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نعده چ ربطی به شونه داره

شونه درد عصبیه . معده هم تاحدی . ولی رژیم غذاییت هم رعایت کن. لعنت به این معده درد من چندساله دارم هیچ دارو معده ای روم اثرنداره حتی دارو اعصاب میخورم اعصابم آروم شده ولی معده نه 

شونه درد عصبیه . معده هم تاحدی . ولی رژیم غذاییت هم رعایت کن. لعنت به این معده درد من چندساله دارم ه ...

بابا رعایتم من تازه تازه شروع کردم به غذا خوردن قبل اون نمیتونستم بخورم دیشب دیگه نخواستم مامانم تو زحمت بیوفته گفتم یکم برنج مونده اونو میخورم که بعدش قرص بخورم معدم خالی نباشه برنج همانا شروع شدددد یه هفته اکثرا ابگوشت فقط ابشو میخورم