2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6873 بازدید | 337 پست
خب نمیترسی شوهرت جذب اون زن ها بشه؟

نه عزیزم، اصلا به این قضیه فکر نکردم. آخه من خودمو بکشم هم نمیتونم 20 میلیون موهامو زنگ کنم. کاپشن می‌خرن 15 تومن. زنگ 20 تومن.من نه بودجه م میرسه اگر هم می‌رسید واقعا نمیتونستم این مقدار هزینه کنم. حتی نصف این مقدار هم نمیتونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم بگو اگه فردایی بود باید برید گدایی ؟؟؟🥴

بهشون گفتم پس آینده چی. میگن کدوم آینده لحظه الان رو دریاب. گفتم خدا به انسان عقل هم داده میگن که عقل اینه الان لذت ببری. از جمع فامیل میخوام کناره گیری کنم 

نه عزیزم، اصلا به این قضیه فکر نکردم. آخه من خودمو بکشم هم نمیتونم 20 میلیون موهامو زنگ کنم. کاپشن م ...

ولی ب خودت برس نزار جذب رنگ و لعاب بقیه بشه

مردا طاقت شون مثه ما زنا نیستا

بهشون گفتم پس آینده چی. میگن کدوم آینده لحظه الان رو دریاب. گفتم خدا به انسان عقل هم داده میگن که عق ...

عزیرم نمیخام ته دلتو خالی کنم

الویتت خودت باش بعد بچه و همسر اگه پس انداز میکنی برای شخص خودت باشه ن شوهر و بچه‌ 

به امید روزهای خوش 💝

عقیده دارم اما اینجور مثلا در آمد شوهرم 30 تومن هست 10 پس انداز 10 خرید و تفریح 10 خرج خونهاگه مثلا ...

من فقط پول در حد نیازهای ضروری نگه میدارم یعنی عروسی بشه برام چالش بوجود میاد. 

اینطور نیست مثلا خاهرشوهرم سه تا خونه داره کلی زمین کشاورزی داره زمین مسکونی داره ولی ماشینش یه پرای ...

هرکی یه مدلی دلش خوشه شایداونم مدل ماشین براش مهم نباشه من نگفتم همه گفتم بیشتریا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بهشون گفتم پس آینده چی. میگن کدوم آینده لحظه الان رو دریاب. گفتم خدا به انسان عقل هم داده میگن که عق ...

حالا فامیل ما برعکس شما هستند 

ولخرج تر از همه منو دو تا زن داداشامیم😁

اونم من خودم ماهانه نهایتا ۲۰۰ خرج ناخن دارم و دو تا سه تومن لباس و لاغیر 

زن داداشام هم مثل من هستند 

بقیه خیلیییی جمع کن تر از ما هستند 

البته ما خرج غذای بیرون هم زیاد داریم و تفریح زیاد میریم 

مثلا همین دیروز رفتیم دور زدن تو شهر و مغازه های کریسمسی رو نگاه میکردیم همونجا ۱ تومن الکی خرج شد اونم برای خوراکی🤦