2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 336 پست
خواسته بچه یعنی چه خواسته هایی

دخترم دو سالشه. لباس تمیز و خوب پوشک و تفریحش اسباب بازی ش دکترش 

ی مسافرتی میریم سه ماه یکبار 

لباس حالا ما زیاد اهلش نیستیم ولی همیشه لباس کم میخریم ولی خوب

مینیمال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینجوری نباش نمیگم بریز بپاش کن چیزی ک‌دلت میخواست رو حداقل بخر من خودم بخدا شوهرم بزاره شب و ...

وای منم عاشق خرید کردنم شانس چیزای لوکسم می پسندم که پول زیادیم میخاد

درست میگین، نباید از خودم بزنم. مثلا امسال تابستون باروتی خریدم برای زمستون. خیلی هم همجا دعوت میشیم ...

من خودمم ۵ تومن بابت ی مانتو نمیدم خیلی بدم ۲تا۳ تومن تو شهر ما ارزونی هستش البته با ۱ تومن مانتو خیلی خوشگل بهت میدن

تحت هرشرایطی درامدتو تقسیم برسه کن یه قسمت پس انداز یه فسمت خریدای موردنیاز و یه قسمت تفریح.نه از پس امدازت بزن به خاطر تفریحت و نه از تفریحت بزن بخاطر پس اندازت.چون نه اونقد عمر میکنی که فقط پس انداز کنی ونه اونقد عمر کوتاهه که فقط فکر تفریح باشی

کار شما اشتباه هستمن 22 سالمه شوهرم 29 30 هست الان میتونیم بریم بهترين کافه صبحونه بخوریم 30 سال دیگ ...

آره منم سی سالمه وقتی ب این فکر میکنم که آخرین سال های که لباس بهم میاد برا خودم میهرم

من خودم اهل رنگ کردن مو نیستم فقط تو عروسیم رنگ کردم اما دخترداییم ماه قبلی تو شیراز رنگ کرد ۸ تومن ...

خب من خودم مارک خوب رنگ مو میگیرم تو خونه زنگ میکنم موهامو و خیلی وقتا ازم میپرسن موهاتو کجا رنگ کردی و خوشرنگ شده😁

کلا تو اقوام زیاد اهل رنگ موی میلیونی نیستن

اصلا قسط و ... نداری؟؟؟بچه هم داری؟؟؟؟شرمنده سوال میکنمااا ولی می‌خوام بدونم چطوری ده پس انداز میکنی ...

خونه و ماشین داریم بچه نداریم قسط نداریم 

طلا بیشتر میخرم پس اندازان اینه

مثلا این ماه حدود 30 و خورده در آمد داشتیم 19 تومن شوهرم داد واسع من النگو 6 تومن لباس خریدیم باقی هم خرج خونه

به امید روزهای خوش 💝

این سبک زندگی رو توصیه نمیکنممنم عین تو بودمجاریام شوهراشون الاف و کار درست درمون نداشتنشوهراشونو مج ...

درست میگین. گاهی با خودم میگم نکنه اگر سخت گیری کنم همسزم مجبور بشه هر طور شده زندگی رو تامین کنه. منم از وقتی عقد کردم تا به امروز فقط بفکر آینده هستم حتی ماشینو هم خودم دنبال وام گشتم تا خریدیم و قرضها رو دادیم. انقد بهم میگن، حس کردم حتما رفتارم جاهایی اشتباست و باید تو رفتارم تجدید نظر کنم

منم به همین فکر میکنم. تازه بچه هم دارن. میگم زندگی پیری هست و ناتوانی هست تا کی میشه سرمایه ی زندگی ...

خوب الان یک خونه دارن دیگه درسته ؟با یک ماشین خوب ؟ 

اما اون پولی که تو بانک گذاشتن هر سال کمتر میشه