2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6873 بازدید | 337 پست
چندسال اول ازدواجم همش فکر جمع کردن بودم هیچکاری نکردم گفتم باید خونه دار بشم دلم برا شوهرم میسوخت و ...

متاسفم عزیزم 😪☹️ببخشید با تاپیکم تداعی کردم. متاسفم برای همسرتون که قدر ندونست 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیای توی فامیلامون حس میکنی از یک کره ی دیگه اومدن. دیشب حرف رنگ مو 30 نومتی بود و میگفتن فلان ...

رو اعتماد به نفس خودت کار کن گلم 

من بیام توی اون جمع والا همه رو با خاک یکسان میکنم در این حد اعتماد به نفسم بالاست😁

عزیزم بیای توی فامیلامون حس میکنی از یک کره ی دیگه اومدن. دیشب حرف رنگ مو 30 نومتی بود و میگفتن فلان ...

در نهایت دیالوگ سریال در انتهای شب بهت یاد آوری میکنم

مردا ترجیح میدم یه داف شنگول تو خونه داشته باشند

تا زنی که مدام حواسش هست کم خرج کنه 

اشتباه میکنی وقتی شوهرت هم میگه خرج کن پس دوست داره خرج کنی خود من به مدت مثل شما بودم و یه روز یه م ...

عزیییزم ☹️آره فکر کنم دلش میسوزه. چون دیروز صحبت مخارج بود همه میگفتن جین وست حراج زده پیراهن مردونه فقط 3 و شلوار عالی فقط 4. از مهمونی برگشتیم دیدم همسزم بنده خدا میگه توم خرج کن و... در صورتی ما قناعت نکنیم واقعا همسزم تو قسطاش میمونه. من خونه بابام که بودم خیلی خرج میکردم چون میدونستم جبران میشه ولی میدونم همسزم با که زحمتی پول در میاره و خیلی هم به جلال و حرام معتقده میگم نکنه خرجهای من باعث بشه بنده خدا راه رو کج بره.3 سال اینطوری زندگی کردم ولی با دست خالی ماشین خریدیم و خونه. من وسایل جهیزیه م در حد کم بود همه ی مخارج رو گذاشتیم برای خرید خونه. ما زمان ازدواج انقد وام داشتیم به هرکسی می‌گفتیم، باور نمیکردن ولی به نطرم خودم خیلی موثر بودم

اسی این مشکلی نداره ولی گاهی با شوهرت رستوران برو بعد بیستر به پوشش خودت پوستت اینا رسیدگی کن خودتم ...

بله عزیزم مربی ورزشم.رستوران خیلی کم میرم مثلا جایی رفتیم که غذامون دوتایی میشد یک‌ونیم. به همسرم گفتم برگردیم بریم با این پول گوشت بخریم چند وعده غذا میشه هم سالم‌تره.همینکارو هم کردیم و با غذای درست شده رفتیم َََََََََََََََََََََََََََََََ.طبیعت

اشتباه میکنی من مثلا هفته ای یه بار غذا از کترینگ میگیرم و ماهی حداقل یه بار رستوران حسابی میرم که م ...

نمیدونم چرا حس میکنم اگر این مقدار خرج کنم سخته. همسزم تلاش میکنه دلم خیلی میسوزه.من نهایت ولخرجی خریدن همبرگر آماده از کوروش و نان همبرگری و درست کردن همبرگر توسط خودم و رفتن طبیعت.خیلی هم خوش میگذره ولی دوستمم امروز بهم گفت باور نمیکنم تو اینطوری شدی 

عزیییزم ☹️آره فکر کنم دلش میسوزه. چون دیروز صحبت مخارج بود همه میگفتن جین وست حراج زده پیراهن مردونه ...

خب حالا چرا بری از جین وست لباس بخری؟؟؟؟

فکر کردی واقعا لباساش از استرالیا میاد؟؟؟

نه عزیزم پارچه میارن ایران خودشون می‌دوزن و به این حین وست با قیمت بالا میفروشن 

به سر وضعت برس ولی لباس معمولی بگیر 

خود من همه میگن ولخرج و شیک پوشم ولی اصلا لباس مارک نمیگیرم