2777
2789
عنوان

کسی که دوسش داری ولی عصبیه

124 بازدید | 29 پست

شوهرمو خیلی دوس دارم اونم میگه دوسم داره ولی اخلاقش  بده نه فقط با من باهمه همینطوره ولی دست بزن نداره وضع مالیش هم ضعیفه  ولی طوری شده که همش بهم حمله عصبی دست میده دیگه تحمل کوچکترین استرسی رو ندارم از طرف هیچکس  میگه اخلاقمو عوض میکنم چند سری گفته ولی نشده دیشب بازم گفت ولی بازم چشم اب نمیخوره جدیدا میترسم دیوونه بشم نمیدونم چکار کنم بمونم یا برم ولی حتی میترسم بچه بیارم نمیدونم چکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بچه نداری جدا شواینو منی میگم ک بعد 14 سال و ی بچه 13 ساله خل شدم و دیگه حرف مردم برام باد هواست

😢خیلی سخته ولی بنظر منم تصمیم درست همینه دارم سعی میکنم دل بکنم اول بعد جداشم بنظرت میشه یا باید جداشم بعد دل بکنم؟

لابد دو قطبی هستش برین مشاور روانشناسی اگه تشخیص داد تصمیم .دوست داشتن چهره یا صورت نیست باید سیرتش ...

دوقطبی نیست عصبیه اخلاقش اینجوریه ازکوره ژود درمیره

😢خیلی سخته ولی بنظر منم تصمیم درست همینه دارم سعی میکنم دل بکنم اول بعد جداشم بنظرت میشه یا باید جد ...

من که دلیل برام نمونده که بمونم ولی برای بچم موندم گرچه منو جلو بچم خراب میکنه و اونم تحریک میکنه تحقیرم کنه و لذت میبره 

به بچم میگم جلو بابات سمت من نیا دلش خوش باشه وقتی نیست. همش بهم میچسبه 

خدا از نگذره

من دارم به طلاق فکر میکنم 

موندن کنار آدم غلط غلطه گور بابای همه بزار بگن بد بود بزار بگن ار اول این افت بود و ناسازگار دیگه اعصاب برام نمونده

من سالم بودم و سالم زندگی کردم بخدا فقط برای آینده بچم ک انگ بچه طلاق بهش نخوره فردا واسه کارش واسه ازدواجش موندم ولی شوهرم واقعا بیشعوره

من که دلیل برام نمونده که بمونم ولی برای بچم موندم گرچه منو جلو بچم خراب میکنه و اونم تحریک میکنه تح ...

حس میکنم طلاق واسه بچت هم بهتر باشه با این تفاسیر چون اونم داره استرس و اضطراب میکشع و رو اینده اش و شخصیتش خیلی تاثیر میزاره اگه میتونی جدابشی جداشو بچتم ببر پیش خودت اینده اش و شخصیتش اروم مهمتره اینجوری ادامه پیداکنه اونم دراینده  عصبی میشه که باز هم همین مشکل پیش میاد حداقل توی این تنش ها زندگی نمیکنه 

چي بگم والا خدا بسازه برا همه فقط تروخدا حرص نخور مواظب خودت باش . من دور از جون همتون همون سال اول ...

😢عزیزدلم انشاالله که زودخوب بشی 

منم متاسفانه این مدت مرتب داره بهم حمله های عصبی دست میده باکوچکترین استرسی حالم بد میشه دیگه تحمل ندارم کسی باهام حتی حرف بزنه منم بیشتر از قبل از همه دارم دوری میکنم که کسی هیچی بهم نگه فقط حالم خوب باشه الان تصمیم دارم برم پیش روانپزشک که حداقل تنشهای روحیم رو کم کنم