2777
2789
اتفاقا همین پدر مادر کار دارن و نمیزارن خونه مجردی بگیرن وگرنه بچها از خداشونه بدون پدر و مادر زندگی ...

تنها زندگی کردن خیلی سخته و مشکلات زیادی داره که این توش گم هست ولی لذت زندگی با خانواده چیزی هست که همیشگی نیست قدر همدیگرو بدونید اینجور مشکلات حل میشه 

بنده خدا مامانا🥲

🥹

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا متوجه نیستید کسی که میره سرکار انقدری خستست ک نیمروام نتونه درست کنه:/

نه اتفاقا میتونم درست کن
شامم میتونم درست کنم
ولی کلا اخلاقش یه حوریه که آدم جرات نداره به وسایل آشپزخونه دست بزنه
حوصله توضیح اخلاقای مامانمو ندارم
من برای غذا خیلی با حوصلم خسته هم باشم بخاطر شکمو بودنم هم که شده درست میکنم 

کاربری دست ٣ نفره
باریکلا برو همه شو بخون تو که بیکارس نتیجه رو بعدا اعلام کن

یکم درکش کن منم به عنوان یه مادر بعضی وقتها حال روحیم خوب نیست غذام مزه اب میده😄پسرم پنج سالش بود به مامانم گفته بود غذاهای مامان نرگس مزه عن میده قلبم شکست😂😂😂😂ولی پیش خودم همش میگفت مامان غذات خوشمزه است

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

نه اتفاقا میتونم درست کنشامم میتونم درست کنم ولی کلا اخلاقش یه حوریه که آدم جرات نداره به وسایل آشپز ...

عکسو بذار ندیدم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

داری میگی بچه ایشون دیگه بچه نیست ماشالله خانومیه واسه خودش خواهر من شش صبح میره سرکار شش شب هم میاد ...

مگه به سن و ساله ؟

مادر وظیقه شو جمع خانواده رو کنار هم نگه داره 

وظیفه شه برای فرزندانش غذا درست کنه 

اونم بچه ای که این همه ساعت سرکاره 

من فقط میفهمم استاتر چی میگه

۹صبح سرکارم‌

۸شب. خونه

غذا چی بوده ؟ سوپ

من در حالت عادی سوپ جز غذا حساب نمیکنم!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

درکت میکنم چی میگی الان بیشتر مشکلت غذا نیست مشکلت درک نشدنت از طرف مادران این همه مدت سرکار بودی و لذت بخش ترین قسمتی که هر خانواده ای داره رو با ی غذای بی رنگ و لعاب از چشمت انداخته و خستگی تو‌تنت موند

باهاش صحبت کردی؟از اول همینطور بوده مادرت؟

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
بدون رب و ادویه و پیاز؟😑

ن مرغ اب پز و سرخ شده بود با نمک  و سیب زمینی سرخ شده نگینی😐😐

من همیشه مرغام رو فقط نمک میزنم و سرخ میکنم با بچه ها با نون میخوریم هیچ وقتم بنظرم بد سلیقه نیومده

اره ۳۰۰ میلیون پول پیش برجی شش تومن داره بسم الله 😐تازه این کف کف اجازه هاست تو شهرستان تازهاز جیب ...

موضوع پول نبست از جیب خودشم بده بازم پدر و مادر موی دماغ میشن 

چون عقیدشون اینه که تا قبل ازدواج باااید بچه مون پیش خودمون باشه و خونه مجردی ممنوعه

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

نه اتفاقا میتونم درست کنشامم میتونم درست کنم ولی کلا اخلاقش یه حوریه که آدم جرات نداره به وسایل آشپز ...

فکر کنم مامانت شبیه مامان منه فقط بلده خونه ها رو تمیز کنه چون بشدت وسواسه ولی اصلا وقت برای آشپزی نمیذاره و تو آشپزی تنبله