2777
2789
نمی‌دونم چرا فهمیدن این موضع سختهمامان من غذاشو درست میکنخفک کن من فردا بیفتم بمیرمبازم از پس فرداش ...

خب یه عمر مامانت این بوده دستپختش خوب نیست ، خودت چرا درست نمیکنی؟؟

خودت درست کن برای اونا هم شما اماده کن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فکر میکنی کار خونه و بزرگ کردن بچه و رسوندش به مثلا ۲۰ سالگی کار کمی هست؟!تازه بعد ازدواج هم کلی درد ...

کسی که بچه میاره 

موظفه بچه رو از هر نظر ساپورت کنه

مالی ، عاطفی و...

فرق هم نمیکنه بچه چندسالشه 

۳ سال یا ۳۰ سال

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه به سن و ساله ؟مادر وظیقه شو جمع خانواده رو کنار هم نگه داره وظیفه شه برای فرزندانش غذا درست کنه ...

نمیدونم والا ما اینجوریم بهتره بقیه رو قضاوت نکنیم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

شاید در هفته ۴ روزش اینجوری باشه

حس میکنم خودتم یکم حساسی رو غذا نسبت به بقیه بیشتر ایراد میگیری از اینا که پیاز تو غذا باشه بدم میاد و..😂

خودت چرا غذا درست نمی‌کنی ببری سرکار؟

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
موضوع پول نبست از جیب خودشم بده بازم پدر و مادر موی دماغ میشن چون عقیدشون اینه که تا قبل ازدواج بااا ...

پیش ما چنین مشکلاتی نیس هرکس توانش و پولش رو داره انجام بده ما لذت میبریم بچه هامون مستقل و خود ساخته باشن 

جوگیرن کلافک میکنن نصیحت نکنن امتیاز اون مرحله رو از دست دادن

اسی به مادرت بگومادرفلان دوستم می گفت روش جدیدیادگرفته برای پخت مرغ ..می گفت خیلی خوشمزه شده بود ..منم دستورشوگرفتم فردابرگشتنی میام درست می کنم ..ببینیم واقعاجای تعریف داره یانه...مادرت حتما دستورپخت می گیره ازشما...

ایرادنگیر ازدست پختش لج می کنه ودلسردمیشه...

وبه مادرت بگو غذاداخل فریزرهیچ ارزش غذایی نداره ..ضررش بیشتربگوبریزه دور

ن مرغ اب پز و سرخ شده بود با نمک و سیب زمینی سرخ شده نگینی😐😐من همیشه مرغام رو فقط نمک میزنم و سرخ ...

من سرما که میخورم یا نمیدونم چی درست کنم و حوصله ندارم مرغ رو با ادویه و پیاز یلخی میریزم تو قابلمه بپزه بعد با پلو میخوریم

انقدر دوسش دارم 😂 ادویه اینا که بزنی خیلی خوش طعم میشه

کسی که بچه میاره موظفه بچه رو از هر نظر ساپورت کنهمالی ، عاطفی و...فرق هم نمیکنه بچه چندسالشه ۳ سال ...

سی سال که گلم خودش مادره دیگه یه مادرم میخواد براش خدمت کنه 🤷🏻‍♀️

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

چرا متوجه نیستید کسی که میره سرکار انقدری خستست ک نیمروام نتونه درست کنه:/

پس مایی که شاغلیم و زندگی خودمون و داریم عباس اقا برامون شام میذاره؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس مایی که شاغلیم و زندگی خودمون و داریم عباس اقا برامون شام میذاره؟!

خب ازدواج ک کردی کی میخواد واست بپزه؟

از الان شروع کن خودت صبح زود بپز برو سرکار

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نمی‌دونم چرا فهمیدن این موضع سختهمامان من غذاشو درست میکنخفک کن من فردا بیفتم بمیرمبازم از پس فرداش ...

خب عزیزم تبادل نظره 

ادمها زاویه دید خودشون را دارند...

جواب تاپیک تون ممکن هست مطابق نظر شما نباشه ..

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چقدر رویایی فک می کنی برم از رستوران غذا بگیرمچشم میرم هر شب رستوران غذا میخورماینجا هم سوئیسه حتما

خواهرمن شاغل بود، قبل ازدواج، قبل آمدن به منزل هرروز زنگ میزد، غذا باب میلش نبود، بیرون میخورد می اومد

اگراذیت میشی این کاربکن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کسی که بچه میاره موظفه بچه رو از هر نظر ساپورت کنهمالی ، عاطفی و...فرق هم نمیکنه بچه چندسالشه ۳ سال ...

اینجوری ک تا اخر عمر پدر مادر باید فقط نوکر باشن 😐😐😐ادم از ۲۰ سالگی به بالا تمامه کاراش رو خودش میتونه انجام بده 

قرار تا کی تحت حمایت خانواده بود ؟؟؟چرت پرتا چیه

پیش ما چنین مشکلاتی نیس هرکس توانش و پولش رو داره انجام بده ما لذت میبریم بچه هامون مستقل و خود ساخت ...

پیش شما این مشکلات نیست 

واسه بقیه هست 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨